Hétköznapi üzenetek, amelyek kiverik a biztosítékot a pasiknál

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Hétköznapi üzenetek, amelyek kiverik a biztosítékot a pasiknál

Kép forrása: unsplash

Manapság igazán nem probléma éjjel-nappal üzeneteket küldeni a másik felünknek – ez részben hatalmas előny, de megannyi nézeteltérés, félreértés forrása is lehet. Például akkor, ha az alábbiaknak megfelelően írtok egymásnak, és nem vesztek figyelembe néhány alapvető szempontot…

Elárasztod hosszú üzenetekkel

Ez a dilemma főleg a kapcsolatotok indulásakor okozhat problémát, amikor még nem igazán ismeritek egymás igényeit. Bár inkább a nők hajlamosak arra, hogy elárasszák hosszúra nyúló üzenetekkel a szerelmüket, azért bizonyos esetben a férfiak is túlzásokba esnek. Ami garantált: szörnyen zavaró tud lenni, ha egész nap sorra kapod az egyébként kedves üzeneteket, de jóformán semmi másra nem tudsz koncentrálni. Ezt a férfiak különösen nehezen viselik.

Rossz hír, hogy ha elköveted ezt a hibát, akkor neked is negatív lesz a visszacsatolás, feltéve, hogy nem kapsz nyomban választ – amire igazán nagy esély van, még a legjobb szándék esetén is.

Ilyenkor kezdődik az aggódás, a kombinálás és persze a sértődés, ami komoly nézeteltérésekhez vezethet a párkapcsolaton belül.

Hogy mi a megoldás? Muszáj lesz leülnötök és megbeszélnetek, milyen igényeitek vannak ezzel kapcsolatosan. Egyeztessétek, ki, mikor ér rá csevegni, milyen a munkabeosztásotok, mikor van edzésetek, és hogy nem kell szakításon agyalnotok akkor, ha a másiknak csak arra volt ideje, hogy gyorsan rápillantson az üzenetére, válaszolni már egyszerűen nem tudott az adott percben, órában.

Hétköznapi üzenetek, amelyek kiverik a biztosítékot a férfiaknál

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!