Újrakezdenéd a volt pároddal? 5 ok, amiért talán működhet is

Kovács Andrea
Írta: ,
Újrakezdenéd a volt pároddal? 5 ok, amiért talán működhet is

Többnyire inkább negatív véleményekkel, lesújtó sztorikkal találkozhatsz, ha az újrakezdett kapcsolatokról böngészel. Tény, hogy a legtöbb szakításnak komoly oka van, és emiatt nem lehet teljesen eltekinteni tőle, de igenis akad néhány megfontolandó érv a felmelegítést illetően.

Legyőztetek egy komoly problémát Kép forrása: tumblr, dirtydoll10

Ha sikerült zöld ágra vergődni a szakítás után, és teljes egészében átbeszéltétek a viszonyotokat, akkor egy igen jelentős problémát sikerült közösen legyőznötök.

A kapcsolatotokat nézve aligha érhet titeket nagyobb veszteség, mint maga a szakítás: ha ezen felülkerekedtetek, akkor nem sok akadály gördülhet már elétek.

Persze minden újrakezdett kapcsolat csak és kizárólag akkor működhet, ha képesek vagytok magatok mögött hagyni a sérelmeket, teljesen megbíztok egymásban, és valóban első helyre teszitek a szerelmeteket.

Ha nem így van, nem érdemes rabolnotok egymás idejét, de ha nem tudtok a másik nélkül létezni, akkor a legyőzött probléma több szinten is erősítheti kettőtök szerelmét.

A másik már nem zsákbamacska Kép forrása: tumblr, acompletelife

Ez egyrészről kényelmi kérdés is lehet, de csupán azért, mert már ismered, nagy hiba lenne újrakezdened a kapcsolatot az exeddel. Tény, hogy nem sokan vágynak a randik béna hangulatára, illetve az éveken át húzódó összecsiszolódásra, ami azonban kivédhetetlen az új kapcsolatokat illetően.

Legfeljebb a kezdetekben lehet kicsit kínos a hangulat, ám ezen jó eséllyel hamar felülkerekedtek. Ha azonban a kényelmet félreteszed, akkor ott a következő nagy előny az újrakezdett kapcsolatok oldalán: itt már nincs zsákbamacska, tiszta lapokkal játszhattok.

Felesleges a taktikázás, puhatolózás, sőt, az egyik legfontosabb új szabály köztetek, hogy mindent ki kell mondanotok, ami a szíveteket nyomja.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!