Újévi szerelmi fogadalmak, mert jövőre megérdemeltek ​​​​​​​egy kiegyensúlyozott évet

Horváth Petra
Írta: ,

Alig pár óra választ el bennünket az újévtől, ami köztudottan a fogadalomtételek időszaka. Mi most kicsit más szemszögből szeretnénk megközelíteni ezt a témát, így ahhoz gyűjtöttünk össze tanácsokat/fogadalmakat, hogy miként teheted kiegyensúlyozottabbá a kapcsolatod a következő évben. A tanácsok sorrendje a friss kapcsolatoktól indul, és egészen a több évesekig terjed, de igazából minden egyes pont általánosítható minden kötelékre, maximum egy kis módosítást kell bennük eszközölni! Lássuk tehát, miket írj fel a 2018-as fogadalom listádra!

Ez a tanács igazából minden kapcsolati szakaszra általánosítható, és talán az egyik legfontosabb mind közül!

Ha friss a párkapcsolat, akkor azért van rá szükség, hogy minél áthatóbban megismerhessük a másikat, ha pedig már öreg lovasok vagytok, akkor azért, hogy éreztessétek a másikkal, hogy mennyire fontos szerepet tölt be az életetekben. A minőségi időtöltésnek számtalan formája van, a legideálisabbat akkor fogjuk megismerni, ha már kitapasztaltuk.

Szóval ez egy kicsit paradox helyzet, de abszolút nem lehetetlen, csupán személyre, pontosabban párkapcsolatra kell szabni! Első próbálkozásnak mindenképpen olyan programokat szemeljetek ki, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni, és ahol lesz közös témátok!

Olykor az is elegendő, ha közösen készítetek valamit a konyhában, közben jókat beszélgettek és nevettek, majd együtt elfogyasztjátok az általatok megalkotott finomságokat. Persze, ha egyikőtök sem az a tipikus konyhatündér, akkor keressétek meg azt a közös pontot, amiben mindketten komfortosan mozogtok, a lényeg az, hogy semmi se feszélyezzen vagy zavarjon meg Titeket!

Több énidő Kép forrása: aillea.com

Elsőre furcsának tűnhet, hogy több időt kell, magadra szánj azért, hogy jobb legyen a kapcsolatotok, pedig ez abszolút így van!

Gondolj csak bele, ha feszült, bizalomhiányos, fáradt, esetleg rosszkedvű vagy, akkor a pároddal töltött idő sem lesz minőségi, sőt, könnyen torkolhat veszekedésbe az ilyen szituáció.

Mindkettőtöknek szüksége van rendszeres énidőre, bármiben is merüljön az ki!

Egy férfinál gyakran az énidő azt jelenti, hogy lemegy edzeni egy kicsit a terembe, vagy beül pár órára a gép elé, és játszik, esetleg alkot valamit egyedül a konyhába, vagy olvas pár oldalt a kedvenc könyvéből.

A nőknél nem ritka, hogy kicsit áthatóbb időtöltésre van szükségük. Például a kedvenc sorozatukból megnézni pár részt, miközben ápolják a bőrüket vagy körmeiket, esetleg valami finomságot is nassolnak közben, vagy venni egy forró habfürdőt, miközben a kedvenc zenelista szól, és be van készítve az aktuális olvasnivaló.

Bármi is kapcsoljon ki, és töltsön fel, csináld! Egyedül!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!