Úgy érzed, tetszel neki? 5 megtévesztő jel, ami könnyen becsaphat

Írta: ,

Minden ember más, ezért nem mindenki fejezi ki egyformán a tetszését vagy az érzéseit. Ha tetszik neked egy srác, akkor gyakran kaphatsz tőle olyan jeleneket, amelyeket nem tudsz mire vélni. Vajon azért tette mindezt, mert neki is tetszel vagy csak egy véletlen gesztus volt? Eláruljuk, melyek azok a jelek, amelyek becsapósak lehetnek!

1/5 Belájkolta a profilképedet

Úgy érzed, végre készült rólad egy egész jó fotót, amit fel is töltesz a Facebookra, majd a lájkolók között egyszer csak feltűnik a kiszemelted? Ezt elkönyvelheted akár úgy is, hogy odáig van érted és ezzel egyfajta lépést tesz feléd.

Ez azonban lehet, hogy csak hiú ábránd. Gondold végig alaposan, hányan lájkolták be a fotódat? Sokan? Akkor tulajdonképpen nincs is ebben semmi különös, hiszen csak azt tette, amit a többiek is.

2/5 Azonnal válaszol az üzenetedre

Órákig gondolkodtál, hogy mit is írj neki üzenetben? Megfogalmaztad, elküldted ő pedig szinte azon nyomban válaszolt?

Persze ilyenkor jó érzés járja át a szívünket, annyira belelkesülünk, hogy akár még azt is elhisszük, hogy pont ránk gondolt vagy alig várta, hogy valamit üzenjünk neki, esetleg ő maga is pont nekünk akart írni… Sajnos ez bármilyen jól hangzik, általában nem így van.

Valószínűleg az a típus, aki állandóan online, esetleg a munkája miatt folyton a telefonját és az e-mailjeit kell nézegetnie vagy csak épp mással beszélgetett, miközben megkapta a te üzenetedet.

Fizeti a számlát Kép forrása: canalmasculino.com.br

3/5 Fizeti a számlát

Baráti társasággal vagy csak kettesben iszogattatok és nem hagyja, hogy te fizess? Ez egy igen udvarias gesztus, igazi gavallérra vall, ám ez könnyen becsapós jel lehet akkor, ha tetszik neked a srác.

Lehet, hogy ilyennek nevelték és mindig ezt teszi, egyáltalán nem biztos, hogy azért teszi mindezt, mert bejössz neki.

Örülj neki, ha így tesz, de azért ne lovald bele nagyon magadat, ez közel sem egyenlő a szerelmi vallomással, sőt…

Elhív valahova kettesben Kép forrása: taylorandporter.co.uk

4/5 Elhív valahova kettesben

Rendre nagyobb társaságban vagytok együtt, majd egyszer úgy hív el találkozóra, hogy csak ketten vagytok? Bár randinak tűnhet a felkérés, korántsem biztos, hogy az.

Lehet, hogy szimplán kedveli a lányok társaságát, teljesen általános dolognak számít, ha egy fiú barátilag találkozik egy lánnyal.

Persze öltözz csinosan, de nem vidd túlzásba, hiszen ez egy nem hivatalos randi. Ne görcsölj rá, a lényeg, hogy önmagadat add és a végén meglátod, mi sül ki belőle, mi volt a pasi valódi szándéka.

Néha megérint Kép forrása: stephaniesterjovski.com

5/5 Néha megérint

Beszélgetés közben néha hozzád ér? Megérinti a hátadat vagy a karodat séta közben? Ezek mind nagyon jól esnek és jó előjelek, ám nem biztos, hogy azt jelzi, tetszel neki.

Minden ember más, míg van, aki szereti megtartani a három lépés távolságot és kerüli az ölelés, valamint a puszit, addig van olyan is, aki a szimpátia jeleként gyakran közel hajol a másikhoz vagy esetleg meg is érinti őt.

Lehet, hogy a kiszemelted is az utóbbi kategóriába tartozik, ezért nagyon ne éld bele magad egy-egy véletlen érintésbe.