Ezekből a tulajdonságokból következtethetsz, hogy érdemes vele tervezned

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egy bizonyos idő után már nem elegendő, ha pusztán jól érzitek magatokat együtt. Ez ugyan olyan korszak az ember életében, párkapcsolatában, amire mindig szívesen emlékszik majd vissza. De mit kell figyelned akkor, ha már tovább szeretnél lépni?

Családközpontú a gondolkodása Kép forrása: bridalmusings.com

Ha szeretnél családot, akkor ez alapvető szempont kell, hogy legyen. Persze a legtöbb ember kihozza magából a maximumot, mikor szülővé válik, és az, hogy most nem feltétlenül találja a gyerekekkel a hangsúlyt, nem jelenti azt, hogy rossz apa lesz.

Egyszerűen még idegen számára ez a feladat, de te is csak akkor jössz majd igazán bele, ha saját gyereked lesz. Az mindenesetre sokat számít, hogy mennyire családközpontú a gondolkodása.

Hogyan bánik a szüleivel, testvéreivel? Ha van kisállata, mennyire törődik vele? És a barátaival, kollégáival? Szinte mindent elmond a személyiségéről, ha ezt megfigyeled.

Mikor elmúlik a rózsaszín köd, és megmarad a szoros szeretet, te is hasonló bánásmódra számíthatsz tőle, ezért egyáltalán nem mindegy, szimpatikus-e, amit tapasztalsz.

Szorgalmas Kép forrása: mgbwhome.com

Felnőttként semmilyen szinten sem előnyös tulajdonság a lustaság. Egy lusta férfinál pedig mondhatni, nem igazán van rosszabb. Lehet, idáig nem zavart, hogy hatalmas kupi van nála, hiszen külön éltetek, és úgy vélted, részben ilyennek kell lennie egy legénylakásnak.

De ha semmi jelét nem mutatta annak, hogy igényli a rendet, akkor összeköltözés után biztos lehetsz benne, hogy minden házimunka rád hárul majd – akárcsak az ő kényelmének biztosítása.

Ez, a múlt század elején még megállta volna a helyét, de manapság már nem. A nők is ugyanúgy dolgoznak, mellette többnyire otthon is mindent megcsinálnak. Ha pedig jön az utánpótlás, de az ő mentalitása mit sem változik, akkor abba bele fogsz rokkanni.

Ezzel szemben egy szorgalmas, odaadó férfi nem hagyja, hogy mindent te csinálj, és valószínűleg a munkájában is arra fog törekedni, hogy előrébb jusson, jobb életkörülmények között élhessetek.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019