5 jel tükrözi egy kapcsolat végét. Eláruljuk, mire figyelj oda

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
5 jel tükrözi egy kapcsolat végét. Eláruljuk, mire figyelj oda

Kép forrása: theprettyblog.com

Nem egy kellemes téma, viszont mindenképpen olyan, amivel foglalkozni kell, főleg akkor, ha úgy érzed, kapcsolatotok válaszúthoz közeledik. Olykor az igazság annyira fájó tud lenni, hogy inkább megpróbáljuk áltatni magunkat és elhinni, hogy minden menthető. Pedig van úgy, hogy jobb elengedni azt, ami már nem megy.

 
 
 
 
 
 
 
 
Kifogások gyártása Kép forrása: cruzine.com

Mikor odáig vagy valakiért, akkor az természetes, ha próbálsz a kedvében járni és legalább ennyire természetes, ha ez a késztetés enyhül az idő múlásával. De itt is fontos megjegyezni, hogy ez csak egy bizonyos pontig természetes.

Akkor már nem, ha folyamatosan kifogásokat keres az egyik fél, hogy ne kelljen időt tölteni a másikkal, vagy áldozatot hozni érte.

Ez legtöbbször akkor alakul ki, ha a menekülő fél érzései enyhülnek, sőt talán már meg is szűntek a másik iránt. Ezt jó időben felismerni, hiszen ez nem egy sokáig tartható állapot.

 
 
 
 
 
 
 
 
A sok túlóra Kép forrása: flickr.com

A legtöbb ember számára nem ismeretlen a túlóra fogalma, hiszen nagyjából mindenki átéli élete során, de az már igencsak gyanakodásra adhat okot, ha heti öt napból ötöt túlórázik a párod.

Tény és való, hogy vannak kivételek, sőt, olykor kemény áldozatokat kell bevállalni az előrébb jutásért, de, ha az igyekezetet se látod a szerelmeden, hogy egyszer időben hazaérjen, akkor azt ajánljuk, hogy gondolkozz el a kapcsolatotokon.

Még mielőtt bárki is felbontaná jelenlegi párkapcsolatát, szigorúan hangsúlyoznánk, hogy ez mindenképpen egy hosszabb intervallumra vonatkozik, tehát ne ronts neki a párodnak, ha néha bent marad túlórázni.

 
 
 
 
 
 
 
 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!