Tudod, milyen képet festetek magatokról a Facebookon?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A közösségi oldal manapság csaknem kikerülhetetlen része a kapcsolatoknak, az online életünkkel ugyanúgy igyekszünk foglalkozni, mint a valósággal. De, ha már ennyire ügyelünk a látszatra, nem árt annak is utánajárni, milyen képest festünk kapcsolatunkról a virtuális térben.

Ha túlzásba viszitek a posztokat

Az első, és a legidegesítőbb dolog, amit egy páros csinálhat a közösségi médiában, ha túlzásba viszik a posztokat. Ez hosszú távon nem csupán hiteltelen, hanem idegesítő is egyben, több ismerős tiltását, törlését maga után vonhatja.

Sajnos sokan nem fogják érteni, miért nem személyesen, vagy legfeljebb privátban küldözgetitek egymásnak a szerelmes üzeneteket, videókat, miért teszitek közszemlére az abszolút magánjellegű dolgokat.


Eláruljuk! 5 dolog, amit soha ne csinálj a Facebookon


Bár számotokra természetes lehet a szerelem ilyesfajta felvállalása, valójában azt sugalljátok, hogy ezt az érzelmi kavalkádot mindenkinek látnia kell. Márpedig a képmutatás nem lehet a célja egyetlen egészséges kapcsolatnak sem.

Ráadásképpen extra negatívum, hogy azonnal látszani fog, mikor van köztetek mosolyszünet

Ha nincs semmi közös pontotok

Amennyire zavaró, ha folyton a párosok ömlengéségét látjuk a hírfolyamban, legalább annyira furcsa lehet egyeseknek, ha semmilyen közös pontotok nincs.

Persze, ha egyikőtök sem lóg a neten, kéthavonta egyszer néztek fel rá, akkor ez nem feltétlenül szúr szemet, de ha következtetni sem lehet arra, hogy kapcsolatban éltek, akkor az nem túl hosszú távúnak mutatja a kapcsolatotokat.

Az ismerősök arra következtetnek, hogy vagy továbbra is szinglinek akartok tűnni az online térben, vagy még ti sem tudjátok, mi lesz a kapcsolatotokból, ezért inkább nem osztotok meg semmit.

Az első néhány hónapban ez több mint normális (sőt, követendő), de évek múltán már egész nyugodtan közvetíthetnétek valamit magatokról. Főleg akkor, ha a többi poszttal egyáltalán nem szűkölködtök. 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019