Igenis számít a méret! 5 dolog, amit a szeretkezésről tudnod kell

Sándor Alexandra
Írta: ,
Igenis számít a méret! 5 dolog, amit a szeretkezésről tudnod kell

Mintha még a csapból is szex folyna – de hiába, ha továbbra is rengeteg tévhit kering róla a köztudatban! Pontokba szedtük a legfontosabb összefüggéseket, amelyek igencsak árnyalják a testiségről alkotott képet. 

A játékszerek használata nem azt jelenti, hogy a másik „nem elég”

Ha evolúciós szempontból közelítjük meg a dolgot, akkor kijelenthetjük, hogy az ember eszközhasználó emlős. Senkinek sem jutna eszébe szégyenkezni amiatt, hogy kalapácsot ragad, amikor be szeretne ütni egy szeget a falba.

A segítő tárgyak bevetése gyakorlatilag bármikor megengedett – miért pont a szexualitás maradna ki belőle? Az eszközök feladata, hogy egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyék az életet.

A hálószobai csecsebecsék lerövidíthetik vagy éppen elnyújthatják a gyönyör felé vezető utat, a felhasználó kénye-kedve szerint. A testbarát anyagból készült holmik ellen tehát senkinek sem lehet kifogása.

Persze, ha belső meggyőződésből tartózkodsz tőlük, az más tészta – de felejtsd el a külső elvárásokat!

A nők többségének nincs a közösüléstől orgazmusa

Az egyik leggyakoribb panasz, amivel a nők és a párok szexuálterapeutához fordulnak, hogy a közösülés nem hozza el a várt csúcspontot a hölgy számára.

Pedig a hollywoodi filmekben és a felnőtteknek készült alkotásokban látott hatalmas, közös orgazmusok leginkább a képzelet szüleményei a szakértők szerint.

Irreális elvárásokat ébresztenek a közönségben, holott magától az aktustól csak nagyon kevés nő szokott elélvezni. Nagyjából háromnegyedüknek klitorális izgatásra van szüksége a feloldozáshoz.

A kutatók egyelőre vitatkoznak rajta, hogy létezik-e G-pont, és ha igen, akkor milyen típusú idegvégződések találhatóak benne, illetve kapcsolatban áll-e a csiklóval.


Lehet merevedésünk? Így vitatkoznak a női orgazmuson a tudósok


A válasz felfedezéséig is kísérletezzetek töretlen lelkesedéssel!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba