5 trükk, amivel elérheted, hogy sokkal többet akarjon tőled

Berényi Nóri
Írta: ,
5 trükk, amivel elérheted, hogy sokkal többet akarjon tőled

Az a csodálatos a nőkben, hogy képesek bármit elérni, amit csak akarnak. Így van ez a pasizás terén is. Nem kell ehhez dominának lenned, csupán elég, ha egy apró trükkel elvarázsolod a kiszemelt pasit és máris megszűnik számára az összes többi nő. Mi most ebben segítünk neked.

Nagyon sok nő indul el úgy bulizni, hogy vadászik.

Ezzel az a probléma, hogy ennek hatására teljesen befeszül, elkezdi megjátszani magát és egész este csak egy helyben feszeng, némi itallal a kezében.

Bármennyire is szeretnél pasit fogni magadnak, ne hagyd, hogy ez a stressz úrrá legyen rajtad, mert ezt a férfiak megérzik és egyből kerülni fogják a társaságodat.

Ha szórakozni mész, akkor szórakozz! Vagyis elsődlegesen ne az ott lévő pasiknak akarj megfelelni, hanem csakis magadnak.

Szedd össze a barátnőidet és csapjatok egy igazi táncos estét, de kizárólag önmagatok szórakoztatásáért.

Hidd el, ezzel rengeteg pasit fogtok magatok köré vonzani.

Csak őszintén! Kép forrása: therealchristinalee.com

Vajon miért gondolkoznak a nők folyton azon, hogy mit írjanak a pasiknak?

Egyszerre akarnak frappánsnak, okosnak és lehengerlően humorosnak tűnni, viszont van valami, amivel sokkal többet érhetnének el, ez pedig az őszinteség.

Mert bár lehet, hogy nagyon sok férfi kihátrál a beszélgetésekből, ha önmagadat adod, viszont lesz olyan is, aki kifejezetten értékelni fogja.

Mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni a másiknak, főleg egy kapcsolat elején, viszont sokkal többre mész azzal, ha őszinte vagy a másikkal, hiszen ez által tőle is ezt kapod majd vissza.