Tőlük érdemes tanulni: 37 év házasság után is divatosak és boldogok

Stumpf Bea
Írta: ,

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek egy életre szólnak és persze vannak olyanok is, amiknek csak később értjük meg a miértjét. Miért találkoztunk vele, miért volt olyan nagy hatással ránk, miért nem működött vagy mit tanultunk belőle. Manapság mintha kevesebben hinnék el, hogy létezik igazi szerelem, olyan, amilyenről a nagyszüleink is meséltek, olyan, amiket a filmekben látunk és olyan, ami egy egész életen át elkísér. Lássunk egy követendő példát!

Egy izgalmas Instagram account Kép forrása: sortra.com

Japánban vagyunk, egy nem teljesen átlagos házaspár nem teljesen átlagos Instagram oldalán.

Ez már alapból meghökkentő lehet, de persze a mai világban már semmin nem lepődünk meg. Bonpon511 névre hallgat az account, de mi a szösz is ez a név?

Nem is gondolnád, borzasztóan cuki, a házaspár nevéből és házassági évfordulójuk dátumából jön ki a mágikus elnevezés. Na de mi is rejlik ezeken a fotókon?

Vajon a házasság örökérvényű törvényei vagy titkok arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet egy egész életet leélni valaki mellett?

A válasz: nem Kép forrása: sortra.com

Sajnos nem.

Nem itt van a titok nyitja, nem itt fogod megtudni, hogy hogyan tudsz úgy magad mellé csábítani egy férfit, hogy aztán egész életében veled akarjon lenni, sőt nagy bánatunkra női praktikák sorát sem találjuk meg ezen az oldalon, hogy mitől nem fogunk mi falra mászni a másik nemtől.

A válasz viszont sokkal cukibb, hiszen ez a házaspár nem csak 37 éve él csodálatos harmóniában és boldogságban, de a mindennapokat is feldobják, méghozzá a legapróbb részletekig kidolgozott egymáshoz passzoló outfitekkel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019