Ilyen a tökéletes randi a pasik szerint

Póta Szilvia
Írta: ,
Ilyen a tökéletes randi a pasik szerint

Míg mi, nők, a tökéletes randi hallatán naplementére, esetleg gyertyafényes vacsorára gondolunk, addig a férfiaknak gyakran teljesen más elképzeléseik vannak a romantika vagy a meghitt este fogalmát illetően. Egyesek az aktív szabadidős tevékenységeket kedvelik, mások legszívesebben otthon lazítanak, de olyan is akad, aki egészen extrém ötletekkel rukkol elő, ha közös programról van szó. Utánajártunk, hogyan is néz ki egy jól sikerült randi a pasik szerint!

Aktív programok Kép forrása: fashiongonerogue.com

Bizonyos sportok, illetve szabadidős tevékenységek nagyszerű alkalmat kínálnak arra, hogy közelebb kerüljünk a másikhoz, közös élményeket szerezzünk, megtanuljunk kommunikálni és együttműködni. Emellett az sem utolsó szempont, hogy az ember könnyebben ráveszi magát a mozgásra, ha párban vág bele!

Én éppen ezért leginkább az aktivitást igénylő programokat szeretem. Ez lehet tenisz, biciklizés, korcsolyázás, bowlingozás, vagy ha a lány egy kicsit bevállalósabb, akár barlangászat, kirándulás, vagy ejtőernyős ugrás is! Nincs is annál jobb, mint amikor az ember új dolgokat próbál ki a párjával!” – András (30), logisztikus.

Meghitt este otthon Kép forrása: popsugar.com

Nem mindenki vágyik azonban őrült kalandokra. Vannak, akik számára a tökéletes randi program egy csendes, kettesben töltött estét jelent a négy fal között.

Legyen szó akár első randiról, akár egy régóta tartó kapcsolatról, számomra a tökéletes este egy meghitt vacsorával kezdődik, és házimozizással folytatódik. Szerintem sokkal kellemesebbek az olyan programok, amik nincsenek túlbonyolítva. Ilyenkor az ember feszengés nélkül ismerkedhet. Számomra nem az a lényeg, hogy hol, hanem hogy kivel vagyok!” – Gábor (24), üzletvezető-helyettes.

 

 

Vagyaim.hu

Fókuszban

A légúti hurut lehetséges színei - Melyik, mit jelent?

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató