Ez egy tökéletes randi a férfiak szerint

Kovács Andrea
Írta: ,
Ez egy tökéletes randi a férfiak szerint

Míg mi, nők, a tökéletes randi hallatán naplementére, esetleg gyertyafényes vacsorára gondolunk, addig a férfiaknak gyakran teljesen más elképzeléseik vannak a romantika vagy a meghitt este fogalmát illetően. Egyesek az aktív szabadidős tevékenységeket kedvelik, mások legszívesebben otthon lazítanak, de olyan is akad, aki egészen extrém ötletekkel rukkol elő, ha közös programról van szó. Utánajártunk, hogyan is néz ki egy jól sikerült randi a pasik szerint!

Séta kettesben Kép forrása: glamradar.com

Úgy tűnik, akadnak férfiak, akikből még nem veszett ki teljesen a romantika, és a klasszikus randi programokat kedvelik.

Igazából nekem mindegy, hol vagyunk, amíg beszélgetni lehet! Ha mindenképpen mondanom kéne valamit, akkor talán a hosszú sétákat emelném ki. Szívesen megyek valamilyen csendes helyre, például az erdőbe a párommal, de bóklászhatunk akár a városban is. Rengeteg olyan hely van Budapesten, amiről a legtöbben nem is tudnak, pedig lenyűgözőek. Néha jó egy kicsit turistáskodni a saját városunkban!” – Ákos (28), építőmérnök.

Focimeccs és sör Kép forrása: tumblr, wickedwanting

Alapból nagy focirajongó vagyok, szívesen járok ki meccsekre, ha pedig a barátnőm is partner ebben, akkor az a legtökéletesebb párosítás! Számomra rendkívül fontos, hogy a párommal legyen közös érdeklődési körünk, vagy közös hobbink. Ilyenkor együtt szurkolhatunk, a meccs után pedig kivesézhetjük a látottakat egy ital társaságában.

Egy ehhez hasonló programba akár a barátokat is be lehet vonni, így megismerhetjük egymás társaságát, közös élményeket szerezhetünk!” – Áron (27), informatikus.

 

 

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!