Most akkor vonzó a titokzatosság, vagy nem? A pasik szerint sokszor többet árt, mint használ

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Most akkor vonzó a titokzatosság, vagy nem? A pasik szerint sokszor többet árt, mint használ

Kép forrása: .shock/depositphotos.com

Az egyik legalapvetőbb praktika, amit minden nőnek javasolnak az ismerkedés során, az a titokzatosság: ne árulj el túl sokat magadról, ne legyél mindig elérhető, viselkedj kétértelműen, és így tovább. De vajon tényleg működik ez a praktika? A Reditt nevű oldalon egy nő feltette a nagy kérdést, a férfiak pedig kendőzetlenül válaszoltak neki, mi a véleményük a női titokzatoskodásról, és hogyan kellene szerintük viselkedniük, ha szívük szerint zöld lámpát adnának a kiszemeltjüknek.

Ahogy a legtöbb párkapcsolati praktikát illetően, úgy a titokzatossággal kapcsolatosan is igaz, hogy testre kell szabni, és az aktuális helyzethez kell igazítani.

A túlságosan rámenős és konkrét férfiakat kicsit vissza lehet fogni azzal, ha tartasz két lépés távolságot, mert észreveszik rajtad, hogy ezzel a módszerrel nálad nem lehet nyert ügyük.

Viszont a kétértelmű kijelentésekkel és az állandó titokzatossággal elbizonytalanítod azt a férfit, aki egyébként nagyon szimpatikus számodra, ám kissé félénkebb, kevésbé határozott, mint társai.

Ilyenkor mindkettőtök érdekében jobb, ha elengeded a titokzatosság aranyszabályát, és inkább a megérzéseidet helyezed előtérbe.

Ezzel már nőként nem minden esetben tudunk egyetérteni, de sok férfi egész pontosan azt tanácsolta, hogy egyáltalán ne vacilláljunk, mindig legyünk konkrétak és egyenesek, ugyanis sokkal célravezetőbb, ha kimondjuk, amit gondolunk, akarunk. Ez még igaz is lehet, ám inkább akkor, amikor már komolyra fordulnak a dolgok.

Ugyan nem tudjuk megcáfolni, hogy sok feleslegesen lefutott kört és időt tudtok megspórolni, ha nyíltan és őszintén felvállaljátok: nagyon is tetszetek egymásnak.

Azonban talán a párkapcsolatok egyik legszebb része az indulásra tehető, amikor még kicsit kiszámíthatatlanok vagytok egymás számára, és nem tudjátok pontosan, mit tervez és mit akar a másik.

Nagy részt a férfiak dolgát könnyíti meg, ha mindig túlságosan konkrét vagy, viszont mindkettőtök életét megnehezíti, ha ennek éppen az ellenkezőjével esel túlzásokba.

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!