Most akkor vonzó a titokzatosság, vagy nem? A férfiak szerint sokszor többet árt, mint használ

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Most akkor vonzó a titokzatosság, vagy nem? A férfiak szerint sokszor többet árt, mint használ

Kép forrása: .shock/depositphotos.com

Az egyik legalapvetőbb praktika, amit minden nőnek javasolnak az ismerkedés során, az a titokzatosság: ne árulj el túl sokat magadról, ne legyél mindig elérhető, viselkedj kétértelműen, és így tovább. De vajon tényleg működik ez a praktika? A Reditt nevű oldalon egy nő feltette a nagy kérdést, a férfiak pedig kendőzetlenül válaszoltak neki, mi a véleményük a női titokzatoskodásról, és hogyan kellene szerintük viselkedniük, ha szívük szerint zöld lámpát adnának a kiszemeltjüknek.

A válaszadók között volt, aki úgy értékelte, hogy egyáltalán nincs értelme a különféle játszmáknak, amiket színészi tehetséggel előadunk egymásnak a párkapcsolatok indulásakor.

Egy kicsit izgalmasak lehetnek, hiszen kiszámíthatatlanná válik a másik, de sokkal több kárt okoznak, mint hasznot.

A választ író férfi úgy nyilatkozott, hogy szerinte a játszmák rendszerint félreérthetőek, és jellemző módon összezavarják velük egymást a felek, amiből akár a kapcsolatra nézve végzetes eredmény is születhet.

El is értünk az említett titokzatossághoz, amit nem igazán értékelnek a férfiak.

Többségük úgy véli, hogy ez a leendő partner egyszerű félrevezetése, egy férfi pedig úgy fogalmazott, hogy ezzel a nők saját maguknak is ártanak.

A flörtölések, ismerkedések során ugyanis a férfiak szeretnek biztosra menni, hiszen senki sem akar csalódni.

Ennek megfelelően sokkal kisebb eséllyel kezdeményeznek azoknál a nőknél, akik már akkor is titokzatosan viselkednek, amikor még csak éppen elindult az ismerkedés.

Ez nem igazán kelti fel a férfiak érdeklődését, a többségük egyszerűen elutasításnak veszi, és ennek megfelelően tovább is áll, mielőtt nagyobb megaláztatás elé nézne.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató