Eltávolodtatok egymástól a szerelmeddel? Adunk pár tippet az összemelegedésre

Stumpf Bea
Írta: ,
Eltávolodtatok egymástól a szerelmeddel? Adunk pár tippet az összemelegedésre

Kép forrása: pinterest.fr

Lehet, hogy még csak most ismerkedtek és azért szeretnéd, hogy felpörögjenek az események, de az is előfordulhat, hogy már évek óta együtt vagytok és jó lenne egy kicsit visszatalálni egymáshoz. Nehéz fenntartani folyamatosan a lángot, ha már hosszú ideje együtt vagytok és a napi rutin mellett kevés idő jut egymásra. Lássuk, milyen egyszerű apróságokkal kerülhetsz mégis közelebb a szerelmedhez!

A változás visz előre mindent, ez az egyetlen dolog, ami állandó. Akár akarsz változni, akár nem, ez biztosan az életed része lesz, azaz sokkal jobban jársz, ha elfogadod.

Az pedig még izgalmasabb, ha együtt változol a szerelmeddel, látod, hogy fejlődik, hogy csiszolódtok és egyre jobban működtök együtt.

A lényeg, hogy néha törjétek meg a rutint és adjatok esélyt a másiknak a változásra, a bizonyításra vagy csak arra, hogy valami újban próbálhassa ki magát.

 

Egyetek közösen! Kép forrása: newdarlings.com

Az étkezés nem csak a mindennapi rutin része, fontos társasági esemény is, aminek igenis meg kell adni a módját. Nem kell persze mindennap étterembe járni vagy különleges ételeket főzni, hiszen erre se pénzetek, se időtök, se energiátok nem lenne.

Amit azonban egyszerűen megtehetsz, az az, hogy a legegyszerűbb ételeket és étkezéseket is romantikussá vagy személyessé teszed azzal, hogy megterítesz, kikapcsolod a TV-t, asztalhoz ültök és csak egymásra figyeltek evés közben.

Ha ez néha összejön, már az is szuper, ezután pedig jöhet a következő szint, amikor néha egymásnak főztök vagy havonta egyszer elmentek egy menő étterembe!