Eltávolodtatok egymástól a szerelmeddel? Adunk 5+1 tippet az összemelegedésre

Stumpf Bea
Írta: ,
Eltávolodtatok egymástól a szerelmeddel? Adunk 5+1 tippet az összemelegedésre

Kép forrása: pinterest.fr

Lehet, hogy még csak most ismerkedtek és azért szeretnéd, hogy felpörögjenek az események, de az is előfordulhat, hogy már évek óta együtt vagytok és jó lenne egy kicsit visszatalálni egymáshoz. Nehéz fenntartani folyamatosan a lángot, ha már hosszú ideje együtt vagytok és a napi rutin mellett kevés idő jut egymásra. Lássuk, milyen egyszerű apróságokkal kerülhetsz mégis közelebb a szerelmedhez!

Nyílj ki neki! Kép forrása: junebugweddings.com

Biztosan hallottál már arról a mágikus kérdéssorozatról, amin, ha átrágod magad valakivel, akkor varázsütésre egymásba szerettek. Akár hiszel benne, akár nem, az biztos, hogy van benne valami.

Persze számos tényező befolyásolja azt, hogy mikor mit érzel, és kihez vonzódsz, de az biztos, hogy ha megnyílsz valakinek, azt biztosan értékelni fogja.

Ha úgy érzed, hogy mostanában ritkábban beszéltek meg komoly dolgokat a kapcsolatotokban vagy kevesebb idő jutott az elmúlt időszakban az érzéseitekre, akkor szánjatok rá egy lelkizős estét egy üveg bor mellett és merüljetek bele a beszélgetésbe!

Utazzatok el együtt! Kép forrása: barefootblonde.com

A közös utazások nagy vízválasztók lehetnek egy kapcsolatban, hiszen vagy összekovácsolja a két félt vagy gyorsan előhozza azokat a problémákat, amiket lehet, hogy csak évek múlva vennétek észre.

Legyünk pozitívak, jól fog elsülni és közelebb kerültök majd egymáshoz.

Már azzal is, hogy tervezgettek, készülődtök és álmodoztok, majd persze visszaszámoltok.

Egy közös utazás azért is szuper, mert együtt tapasztaltok meg új élményeket, új oldalról ismeritek meg egymást és szinte észrevétlenül így kerültök egyre közelebb egymáshoz.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!