Tippek, hogy visszacsempészd a romantikát a kapcsolatotokba

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A romantika rövid- és hosszútávon is meghatározza a kapcsolatotok milyenségét. Egyesek szerint teljesen felesleges túlságosan is érzelgősre venni a figurát, pedig valójában ez nagyon is sokat segíthet a viszony elmélyítésén.

Vegyétek komolyan az évfordulókat, ünnepnapokat

Sokan értelmetlennek vélik az évfordulók és az ünnepnapok megtartását, pedig az igazság az, hogy ezek egyáltalán nem feleslegesek.

Egyrészt minden egyes perc, amit magatokra és a kapcsolatotokra áldoztok, kifizetődő, másrészt az ilyen alkalmak megfelelőek arra, hogy átértékeljétek a viszonyotokat.

Persze, ehhez az kell, hogy a romantikus program ne csak felületes, egyfajta kötelező időtöltés legyen, hanem valóban mély és tartalmas.

Példának okáért egy ilyen alkalmi randevún egész nyugodtan átbeszélhetitek az esetlegesen zavaró tényezőket, miközben kiemelitek a valóban fontos dolgokat.

Így új erővel és tiszta lappal vághattok neki a következő időszaknak, ami jó néhány hétre garantáltan megalapozza a romantikát a kapcsolatotokban.

Lepjétek meg egymást ok nélkül

A spontaneitás egy igen lényeges pontja a tartalmas kapcsolatoknak, hiszen annál boldogabbak lesztek, minél rugalmasabban álltok az élethez.

Ez nem csupán a hétköznapok során segíthet igazán sokat, hanem a problémák megoldásában is rengeteget jelenthet, ráadásul a romantika szempontjából sem utolsó.

Mindenki imádja az apró figyelmességeket, amikről akkor sem szabad lemondani, ha már évek óta együtt éltek. 

Egy kedves üzenet napközben, egy elrejtett csoki a zsebben, vagy egy tükörre rajzolt szívecske, és máris csodásan telik a szerelmed napja.

Bár az évfordulók, ünnepnapok hasonlóképpen fontosak, a spontán, ok nélküli meglepetések azok, amik igazán könnyedén visszacsempészik a romantikát a szürke hétköznapokba. 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019