Tipikus jelek, hogy a pasi nem áll rád készen

Írta: ,

A „hiba” sohasem csak az egyik fél készülékében bújik meg. A következő jelek viszont tényleg arról árulkodnak, hogy a kiszemeltednek szerető helyett leginkább szerelőre van szüksége.

Hol keres, hol nem

1/5 Hol keres, hol nem

A férfi, aki tényleg érdeklődik irántad, megtalálja a módját annak, hogy kapcsolatba lépjen veled.

Felhív, ír, kezdeményez. Nem várja tehát, hogy a szájába repüljön a sült galamb – azt pedig végképp nem, hogy te kellesd magad.


Te szeretnél kezdeményezni? Így nem fog nyomulásnak tűnni


Ha azonban nem hajlandó aktív szerepet vállalni a meghódításodban, akkor túlzottan kényelmes típus, vagy pedig biztosra veszi, hogy a karjaiba fogsz omlani. Sajnos az említett két alternatíva egyike sem szokott mély elkötelezettséget ébreszteni.

Aki pedig eleinte szenvedélyesen hajt rád, utána pedig eltűnik, mint szürke szamár a ködben, azt jó eséllyel csupán maga a vadászösztön izgatta, nem pedig a személyed.

Válassz olyan pasit, aki érezteti veled: kellesz neki, s ellenállhatatlannak érzed magad mellette!

Nem találja a helyét a világban

2/5 Nem találja a helyét a világban

Talán ezt még nem fogalmaztad meg ilyen konkrétan, de egy férfiba vetett hited egyenesen arányos annak erejével és magabiztosságával.

Minél kevésbé lelkes a munkájával és az egyéb dolgaival kapcsolatban, annál halvérűbbnek és teszetoszábbnak tűnik, ami valószínűleg cseppet sem vonzó a számodra.

Nem muszáj, hogy sikeres üzletember, befutott sztár vagy elismert művész legyen az illető – bőven elég, ha egyszerűen szereti a saját mindennapjait.

Ez a fajta ambíció járul hozzá, hogy éppúgy értékelni tudja a párkapcsolatát, mint az életben elért többi eredményt.

Menekül a feszültségtől

3/5 Menekül a feszültségtől

Olyan, mintha ő lenne az álompasi, aztán egyszer csak jön egy stresszes szitu, és már nyoma sincs?

A feszültség és a konfliktusok szélsőséges elkerülése arra utal, hogy nem hajlandó szembenézni a kihívásokkal.

„Megoldási” stratégiának pedig azt egyszerű továbbállást választja: úgy tesz, mintha semmi sem történt volna.

Hidd el, valahányszor komolyan akarsz beszélni vele, mint akad majd valami sürgős dolga, te pedig csendben emészted majd magad, mert azt hiszed, veled van a baj.

Bár ilyen egyértelmű jelet figyelmen kívül hagyni talán tényleg nem piskóta, tehát mindenképpen kettőtökre hárul a felelősség, ha nyílt kommunikáció helyett mindig elinalás történik.

Nem tartja a szavát

4/5 Nem tartja a szavát

A férfiasság elengedhetetlen része a következetesség. Jogos elvárás, hogy ne csak a nagy ígéretekhez tartsa magát, hanem a mindennapi apró fogadalmakhoz is.

Gyakran elkésik a randiról? Milyen gyakran szokott az utolsó pillanatban változtatni a programon? Felhív, amikor megígéri? Milyen magyarázattal szolgál arra, ha mégis máshogy alakulnak a tervei?

Persze, a következetesség messze nem a spontaneitás gyilkosa, tehát egy szavát tartó pasi mellett is lehet részed páratlan izgalmakban.

De régen rossz, ha attól szökik az egekbe az adrenalin-szinted, hogy eljön-e egyáltalán a múlt héten egyeztetett találkozóra…

Nem vagy része a terveinek

5/5 Nem vagy része a terveinek

Ennél már csak az rosszabb, ha nincsenek is tervei – amiről már esett szó a második pontban.

Amikor viszont igenis beszél a hosszú távú elképzeléseiről, csak valahogy a párkapcsolati dimenzió marad ki, nyugodtan kezdj el gyanakodni! Ilyenkor nem megoldás, ha sárkányként elkezded vallatni.

Elég, ha higgadtan végiggondolod, hogy valóban rendszeresen „elfelejt-e” szót ejteni kettőtökről, és ha igen, miként reagál arra, amikor te mégis megteszed.

A közös jövő témakörének mániákus elkerülése arra utal, hogy a szabadsága jelen pillanatban fontosabb számára, mint egy boldog párkapcsolat kötelékének lehetősége.