Tipikus jelek, hogy a pasi nem áll rád készen

Sándor Alexandra
Írta: ,

A „hiba” sohasem csak az egyik fél készülékében bújik meg. A következő jelek viszont tényleg arról árulkodnak, hogy a kiszemeltednek szerető helyett leginkább szerelőre van szüksége.

Hol keres, hol nem

A férfi, aki tényleg érdeklődik irántad, megtalálja a módját annak, hogy kapcsolatba lépjen veled.

Felhív, ír, kezdeményez. Nem várja tehát, hogy a szájába repüljön a sült galamb – azt pedig végképp nem, hogy te kellesd magad.


Te szeretnél kezdeményezni? Így nem fog nyomulásnak tűnni


Ha azonban nem hajlandó aktív szerepet vállalni a meghódításodban, akkor túlzottan kényelmes típus, vagy pedig biztosra veszi, hogy a karjaiba fogsz omlani. Sajnos az említett két alternatíva egyike sem szokott mély elkötelezettséget ébreszteni.

Aki pedig eleinte szenvedélyesen hajt rád, utána pedig eltűnik, mint szürke szamár a ködben, azt jó eséllyel csupán maga a vadászösztön izgatta, nem pedig a személyed.

Válassz olyan pasit, aki érezteti veled: kellesz neki, s ellenállhatatlannak érzed magad mellette!

Nem találja a helyét a világban

Talán ezt még nem fogalmaztad meg ilyen konkrétan, de egy férfiba vetett hited egyenesen arányos annak erejével és magabiztosságával.

Minél kevésbé lelkes a munkájával és az egyéb dolgaival kapcsolatban, annál halvérűbbnek és teszetoszábbnak tűnik, ami valószínűleg cseppet sem vonzó a számodra.

Nem muszáj, hogy sikeres üzletember, befutott sztár vagy elismert művész legyen az illető – bőven elég, ha egyszerűen szereti a saját mindennapjait.

Ez a fajta ambíció járul hozzá, hogy éppúgy értékelni tudja a párkapcsolatát, mint az életben elért többi eredményt.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019