5 ok, amiért nem is olyan rossz tinderezni

Dienes Petra
Írta: ,
5 ok, amiért nem is olyan rossz tinderezni

Kép forrása: bnenin/depositphotos.com

Az alkalmazás, amit már mindannyian többször letöltöttünk a telefonunkra, aztán ugyanannyiszor töröltük is. Az alkalmazás, melynél többször húzzuk balra az ujjunkat, mint jobbra, és ahol borító alapján ítéljük meg a könyvet. Rengeteg rosszat hallunk róla nap mint nap, de arról senki nem beszél, miért is jó az online randi appra regisztrálni. Mi összeszedtük ezeket az érveket, hogy bátran ismerkedhess – online is.

Sokan elképesztően felszínesnek tartják, hogy profilkép alapján osztályozzuk egymást és döntünk arról, egyáltalán megadjuk-e az esélyét annak, hogy összejöjjön az a bizonyos match. De legyünk őszinték, és hagyjuk azt a dumát, hogy a „külső nem minden”. Igazából mindenki tudja, hogy ez hülyeség, hiszen az alapvető vonzalomhoz elengedhetetlen!

Ezért ne érzed magad kellemetlenül, hogy külső alapján ítélsz. Ha nem mozdul el jobbra az ujjad addig, amíg Hugh Jackman hasonmásába nem botlasz, semmi gond. Te is a legjobbat érdemled, ráadásul a való életben is ugyanígy dönt mindenki! Az egyetlen különbség, hogy itt megvan a lehetőséged kiválasztani a számodra (első látásra) legmegfelelőbbet. Miért ne tennéd?!

Időt spórolsz Kép forrása: unsplash

Ha az álompasi is jobbra húzta a te profilképed, akkor jöhet az újabb kör, és elkezdhettek beszélgetni. Miközben intézed a napi teendőid, könnyen elcseveghetsz bárkivel, bármiről.

Hogy ez miért szuper? Mert abból, hogy mennyire ír helyesen, milyen a szókincse, milyen gyakran vagy éppen ritkán ír, rengeteg dolgot leszűrhetsz. Abból is, hogy mennyire avat be a privát dolgaiba egy kvázi idegent, vagy hogy csak a legegyszerűbb példát hozzam elő, van-e közös témátok.

Ezek a dolgok több mint elegendőek ahhoz, hogy meglegyen az első benyomás és eldöntsd, a pasi megér-e egy igazi randit. Durván hangzik? Lehet. Viszont sok időt megspóroltál magadnak azzal, hogy nem kellett végigülnöd egy vagy több kellemetlen találkozót arra várva, hogy majd csak kialakul valami, vagy hogy lesz ez még jobb is...

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?