Azt mondják, hogy a Tinderes pasik a legrosszabbak. Eláruljuk, miért!

Nagy Niki
Írta: ,
Azt mondják, hogy a Tinderes pasik a legrosszabbak. Eláruljuk, miért!

Kép forrása: staysassy.dk

Valószínűleg mindenkinek ismerős a jobbra-balra tologatás kálváriája – akinek nem, az örüljön neki, hogy kimaradt ebből a húspiacból, ahol a lányok az igaz szerelmet, a fiúk egy gyors numerát keresnek. Persze akadnak kivételek (csak szexre éhes lányok és lelki társukat kutató fiúk), de egy friss kutatás is kimutatta: a férfiak leginkább tényleg csak azt akarják, és ehhez előszeretettel használják a Tindert.

Kárpótlás az elvesztett időért Kép forrása: live4m0ments.tumblr.com

Igen, olyan szörnyű, amilyennek hangzik: a résztvevők jó része azt mondta, hogy ha a randin megjelenő lány nem olyan szép, mint azt a képekből gondolták, úgy érzik, hogy átverték őket, és megilleti őket egy „vigasznumera” a csalódásért.

Dr. Jenny van Hooff, az egyetem kutatója elmondta, hogy a srácok ezzel egyszerre gyorsítják fel és teszik semmissé az intimitást; egy előre csomagolt, élvezhető éjszakát szeretnének, ha már elmentek a randira, és meghívták a lányt valamire.

Úgy látják, hogy energiát, időt és pénzt fektettek valami olyanba, ami nem felelt meg az előzetes elvárásaiknak, ezért kárpótlást keresnek.

Természetes, hogy kihasználjuk egymást Kép forrása: popsugar.com

A résztvevők pedig ezt nem is szégyellik: a Style Caster beszámolója szerint egy 29 éves férfi azt írta a tesztben, hogy ha a lány nem olyan szép, sportos és vékony, ahogy számított rá, akkor vagy nagyon hamar lelép, vagy megpróbál valami jót kihozni a dologból.

Egy 34 éves delikvens egyenesen azt írta, hogy természetes, ha az emberek kihasználják egymást, a Tinder ezt csak sokkal könnyebbé tette.

Kiábrándító nyilatkozatok ezek olyan emberektől, akikben jó eséllyel mi az igazit keresnénk.