Kiírtam a Tinder profilomra, hogy csak feministákkal randizom és ez történt

Szőke Angéla
Írta: ,

Manapság, ha valaki azt mondja, hogy feminista, sokan elhúzzák a szájukat, pedig a koncepciója mindössze az, hogy a nők és a férfiak egyenlőek, semmit több. Szerencsére egyre több férfi világsztár áll be a mozgalom mögé és vallja magát feministának. Kipróbáltam, hogy kiírom a Tinder profilomra, hogy csak feministákkal randizom és meglepő eredménye lett.

1. Kevesebb lett a match

Miután módosítottam a profilom, érezhetően kevesebben húztak jobbra. Ezt egyáltalán nem bántam, sőt, örültem is neki, hiszen azt jelentette, hogy ez az egyetlen kiírt mondat mennyire megszűrte a delikvenseket. Ha ugyanis valaki azért húz balra, mert nem feminista, úgyis csak az időnket vesztegettük volna egymással. Nem reménykedtem abban, hogy ezek után csak gáláns lovagokkal fogok randizni, de mindenképpen a megfelelő irányba szűkítette a kört.

2. Megjelentek a trollok

Egy ilyen megosztó kiírás természetesen vonzza a trollokat, akik a saját sekélyes szórakoztatásukra megpróbálnak viccet csinálni az egészből. Akadt pár match, aki direkt azért húzott jobbra, hogy aztán jól beolvashasson nekem, hogy szerinte ennyire szánalmas, hogy ennyire gyűlölöm a férfiakat.

Az első pár illetőnek még megpróbáltam elmagyarázni, hogy a feminizmus nem egyenlő a férfigyűlölettel, de egy idő után feladtam.

Akikről kiderült, hogy csak be akartak szólni, azokkal egy idő után nem foglalkoztam, ment az unmatch és kész. 

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Vagyaim.hu

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell