Azt mondják, hogy a Tinderes pasik a legrosszabbak – Eláruljuk, miért!

Nagy Niki
Írta: ,
Azt mondják, hogy a Tinderes pasik a legrosszabbak – Eláruljuk, miért!

Kép forrása: staysassy.dk

Valószínűleg mindenkinek ismerős a jobbra-balra tologatás kálváriája – akinek nem, az örüljön neki, hogy kimaradt ebből a húspiacból, ahol a lányok az igaz szerelmet, a fiúk egy gyors numerát keresnek. Persze akadnak kivételek (csak szexre éhes lányok és lelki társukat kutató fiúk), de egy friss kutatás is kimutatta: a férfiak leginkább tényleg csak azt akarják, és ehhez előszeretettel használják a Tindert.

Vigyázz a túl szép képekkel! Kép forrása: popsugar.com

Tudjuk, hogy vannak kedves, tisztességes srácok (valahol, mert mondjuk találkozni szinte lehetetlen velük), de a Manchester Metropolitan Egyetem kutatásából kiderül: a tinderes fiúk nem ilyenek.

Egy felmérés során kiderült, hogy az appot használó férfiak nagy része úgy érzi, joga van lefeküdni azzal a lánnyal, akivel randira ment a társkereső használata után – mintha a Tinder egy speciálisan erre fejlesztett platform lenne, és mindenki csak szexet keresne rajta.

A kutatásból kiderült, hogy a férfiak leginkább akkor érzik úgy, hogy joguk van ágynak dönteni téged, ha a képeiden jobban nézel ki, mint élőben – így akarnak egyfajta revansot venni azért, mert úgy érzik, át lettek verve.

Mit tehetsz? Kép forrása: popsugar.com

Valójában semmit. Tanácsolhatnám, hogy csak valósághű fotókat használj és ne machináld a képeidet, de ez valószínűleg nem állítaná meg a csak szexre éhes férfiakat, bármit is mondanak. 

És különben is, független, önálló nő vagy,  szóval olyan fotót posztolsz magadról, amilyet csak szeretnél (girlpower!).

A legjobb, amit tehetsz, hogy tudod, mibe mész bele egy Tinder-randin – valószínűleg a srác egy gyors numeráért jött, ha pedig nem, azt úgyis észre fogod venni. Ennek ellenére sincs minden veszve – vannak azért még fiúk, akik tényleg ismerkedni akarnak a társkeresőn, csak meg kell őket találni!