5 nyomós ok, amiért jó Tinderezni

Dienes Petra
Írta: ,
5 nyomós ok, amiért jó Tinderezni

Kép forrása: bnenin/depositphotos.com

Az alkalmazás, amit már mindannyian többször letöltöttünk a telefonunkra, aztán ugyanannyiszor töröltük is. Az alkalmazás, melynél többször húzzuk balra az ujjunkat, mint jobbra, és ahol borító alapján ítéljük meg a könyvet. Rengeteg rosszat hallunk róla nap mint nap, de arról senki nem beszél, miért is jó az online randi appra regisztrálni. Mi összeszedtük ezeket az érveket, hogy bátran ismerkedhess – online is.

Potenciális barátnő-jelölt vagy azonnal Kép forrása: unsplash

Egy randialkalmazáson vagy jelen, tehát (feltehetően) párt keresel magadnak, mint ugyanazok az emberek, akiket neked is feldob az app. Ha a villamoson egymásra mosolyogtok egy helyes pasival, sokkal kisebb az esély arra, hogy végül megszólítson és legyen a dologból valami. Hiszen honnan is tudhatná, van-e barátod, vagy nyitott vagy-e egy párkapcsolatra? Erre egy mosoly nem elég, viszont egy azonos platform igen – azonnal átugorhattok pár kellemetlen kérdést, ezáltal sokkal kötetlenebb az egész ismerkedés. Ha pedig zavar, hogy a Tinderen mindenki csak azt akarja, nyugodtan írd bele a bemutatkozásodba pár szóban frappánsan, hogy te nem azért vagy itt. Én kipróbáltam, és a tapasztalat az, hogy a match-ek száma megcsappant, viszont azokkal, akik mégis jobbra húzták a képem, sokkal tartalmasabb beszélgetések alakultak ki, mint előtte.

Mindenki maga dönti el, melyik tábort szeretné erősíteni. Azt, amelyik az online ismerkedés ellen van, vagy azt, amelyik mellette teszi le a voksát.

Egy dolog azonban tény: ezek a randi appok olyan lehetőségeket is elénk tárnak, amikbe egyébként nem biztos, hogy belebotlanánk.

És mi a helyzet a modern kori tündérmesékkel? Nos, én úgy gondolom, hogy ez nem attól függ, hogy az „online” vagy az „offline” módot választom-e. Sokkal inkább attól, hogy hiszem, egyszer én is belebotlok a nagy Ő-be, az pedig édes mindegy, milyen módon hoz össze vele a sors.

Te hogy vagy vele?

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató