Tiltólista online ismerkedéshez – Hibák, amiket jobb, ha elkerülsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Manapság egyre többen ismerkednek online, hiszen ez egy remek módja annak, hogy a kínos szituációkat megspórolva lehessen megtenni a kezdő lépéseket. De mik azok a tiltólistás dolgok, amiket feltétlenül el kell kerülnöd az adatlapod összeállításakor?

Hétköznapi érdeklődési körök Kép forrása: laurenconrad.com

Semmi gond azzal, hogy imádsz zenét hallgatni, szívesen olvasol, kirándulsz szabadidődben, vagy éppen lustálkodsz vasárnap az ágyban.

Ám ezek túlságosan hétköznapi és sablonos dolgok, amikkel nem feltétlenül fogod felkelteni a férfiak érdeklődését. Ha te sem mutatod meg a különleges oldaladat, akkor azok sem figyelnek fel rád, akik egyébként hasonlóképpen izgalmasak... Mi a megoldás?

Egyszerűen pontosíts! Ha imádod a zenét, biztos rendszeresen jársz koncertekre, előadásokra, ha szívesen járod az országot, ki tudsz emelni néhány kalandot, izgalmas úti célt. Ezek máris sokkal figyelemfelkeltőbbek, mint a sablonokká vált leírások!

Túlságosan imádod a pasis/csajos dolgokat Kép forrása: mypebbyforevee.com

Sok nő azt hiszi, ha eljátssza a „férfit”, akkor a leendő partner majd meglátja benne a barátot, és ezzel máris megvan a kapcsolat biztos alapja. Ezzel szemben az igazság az, hogy a legtöbb férfi olyan nőies nőre vágyik, akinek van egy fiús oldala, de ez nem feltétlenül látszik elsőre – főleg nem szerepel egy mindenki számára látható bemutatkozásban. Szóval, ha nem jellemző rád maximálisan, akkor ne ecseteld, hogy imádsz meccsekre járni, sört inni, egész nap a tévé előtt ülni és pizzát enni.

A másik oldal sem túl vonzó az ismerkedés során; nem érdemes extra módon csajosra venned a figurát.

Ne írd be hobbinak a vásárlást, vagy éppen azt, mennyire imádsz a műkörmösödnél, fodrászodnál, kozmetikusodnál ücsörögni...

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019