Tetszik egy srác? Ezzel az 5 tippel felkeltheted az érdeklődését anélkül, hogy észrevenné

Szőke Angéla
Írta: ,
Tetszik egy srác? Ezzel az 5 tippel felkeltheted az érdeklődését anélkül, hogy észrevenné

Kép forrása: unsplash

Nem titok, hogy a nők sokkal bonyolultabb lelkivilággal rendelkeznek, mint a férfiak. Hajlamosak vagyunk túlgondolni a dolgokat, bizonyos helyzeteket órákon keresztül analizálunk a fejünkben és következtetéseink sajnos sokszor nem reflektálják a valóságot. A férfiak azonban egyszerűbb, racionális lények, így túl sok erőfeszítésre nincs szükség, hogy felkeltsük irántunk az érdeklődésüket. Az alábbi tippekkel nyert ügyed lesz.

1. Az önbizalom csodákra képes

Igaz a mondás, miszerint önbizalom: félsiker, hiszen ez egy sokkal erősebb „eszköz”, mint gondolnánk. Ha jól érzed magad a bőrödben, olyan pozitív energiát sugárzol, ami a környezetedre is átragad. Mindenkire hat, anélkül, hogy észrevenné, hiszen csak annyit érzékelnek, hogy jól érzik magukat a társaságodban. Ha nem vagy biztos magadban, az önbizalmat nem könnyű színlelni, de ha veszel egy nagy levegőt és azt mondod magadnak, hogy „menni fog”, hidd el, nem lehetetlen.

Nem kell kifejezetten rámenősnek lenni, elég egy kis merészség. Ha tetszik egy fiú a buliban, akiről már hallottad, hogy jófej, nyugodtan menj oda hozzá, mutatkozz be neki és kezdjetek el beszélgetni, ebben semmi ördöngösség nincs.

2. Hagyd érvényesülni a stílusod

Ugyan sok fiataloknak szóló romantikus vígjáték izgalmas mozzanata, mikor a lányt átalakítják és a szürke kisegérből bombázó lesz, de ez egy téves koncepció. Ha szívdöglesztően felöltözöl, de úgy érzed magad a ruhában, mintha jelmezt viselnél, nem fogod megtalálni és azt bevonzani, aki neked kell.

Szeresd meg a saját stílusod és viseld büszkén.

Ha a miniruha és a tűsarok helyett a bőrdzseki és a sportcipő a te kedvenc szetted, akkor azt vedd fel, ne akarj másnak látszani, mint ami vagy. A személyes ízlésed olyan férfit fog bevonzani, aki önmagadért szeret majd.

3. Ne akarj a társaság központja lenni

Ahhoz, hogy egy férfi észrevegyen, nem kell kiállnod a reflektorfénybe, ugyanis nem szeretik a túl egyértelmű és harsány dolgokat. Ahogy nem kell túl szexisen sem öltözködnöd azért, hogy megakadjon rajtad a szemük. Illetve lehet, hogyha miniben és egy kis topban vagy, akkor önkéntelenül megnéznek, de hidd el, nem az lesz az első gondolatuk, hogy milyen jó lenne beszélgetni ezzel a lánnyal, vagy hogy bárcsak ő lenne a születendő gyermekeim anyja. Az, hogy te vagy a társaság középpontja, nem a megfelelő figyelmet vonzza.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!