Vajon tetszem neki? 7 jel, ami arra utal, hogy nagyon is

Szirák Viki
Írta: ,
Vajon tetszem neki? 7 jel, ami arra utal, hogy nagyon is

Kép forrása: unsplash.com

Könnyű megállapítani, vajon tetszel-e egy pasinak, kivéve akkor, ha ő is bejön neked. Ebben az esetben ugyanis sokszor egészen másképp látjuk a helyzetet, és olyan jeleket sem veszünk észre, amikből rögtön választ kaphatnánk a kérdésre. Ezért érdemes elolvasnod ezt az útmutatót, ugyanis ezek egyértelműen arra utalnak, hogy nagyon tetszel neki!

A legutóbbi beszélgetéskor elejtettél egy rövid mondatot arról, hogy a hétvégén végre kiolvasod azt a könyvet, amit úgy szerettél volna.

Aztán elérkezik a hétfő, ő pedig rögtön érdeklődik, hogy milyen volt.

Amennyiben a pasi emlékszik arra, hogy mit meséltél, és nem csak felületesen figyelt oda a beszélgetésnél, azt jelenti, hogy valóban érdekled őt, és szeretne minél jobban megismerni téged!

Ahelyett, hogy egyenesen megkérdezné tőled, van-e pasid, inkább csak utalgat rá, és sejtelmesen teszi fel neked a kérdést.

Olyan mondatokkal dobálózik, mint hogy "a pasid nagyon szerencsés fickó", és ha kiderül, hogy épp egyedülálló vagy, azt is gyakran elsüti, hogy "nem lehet, hogy te még mindig szingli vagy!"

Ezekkel a mondatokkal igyekszik kipuhatolni, hogy egyáltalán mi a kapcsolati státuszod, ahogy azt is, hogy milyen lenne a hozzáállásod, ha elhívna randizni.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)