Tényleg szerelmet hoznak az online társkeresők?

Bolla Gitta
Írta: ,

Ezen héten azok az olvasóink mesélik el történetüket, akik az interneten, vagy egy applikáción keresztül ismerték meg szerelmüket, és akik szerint (ha eddig nem tetted) érdemes kipróbálnod ezt az ismerkedési formát!

Vanda (28), online marketinges Kép forrása: Youtube

„Az Erasmus program alatt zúgtam bele egy francia srácba, aki miatt ki is költöztem Franciaországba. Az elején minden tökéletes volt, de végül csúnya szakítás lett a vége, és összetörve jöttem haza.

Akkor már sok ismerősöm használtan a Tindert, és gondoltam, én is kipróbálom. Alig akarja elhinni valaki, de egyetlen egy embert néztem meg, akivel elkezdtem csetelni, és most ő a pasim.

Nagyon szeretjük egymást, nemrég összeköltöztünk, és azóta sem értem, hogy lehettem ennyire szerencsés!”

Zita (32), gyógyszertári asszisztens Kép forrása: bfocuseddesigns.com

„Amikor 28 évesen 7 év után szakítottam a pasimmal, teljesen kikészültem, borult minden, amit elterveztem. Egy jó darabig nem is ismerkedtem, de közben már vágytam arra, hogy megállapodjak.

Aztán kezdtem elkeseredni, mert sem a munkahelyemen, sem az ismerőseim körében nem találkoztam olyan férfival, aki egy kicsit is megfogott volna.

Na és akkor jött be a Tinder, amit le is töltöttem, és nagyjából 30 pasit néztem meg, mire elkezdtem beszélgetni az egyikkel. Ő most a férjem, 1 hónapja házasodtunk össze. Semmi izgalmas nem történt az ismerkedésünk alatt, azon kívül, hogy gyorsan egymásba szerettünk, és ez nem valósult volna meg, ha nincs ez az applikáció. Én azóta is mindenkit arra bátorítok, hogy ne zárkózzon el az online társkereséstől.”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019