Tényleg jó, ha a nő kezdeményez? Ezért jobb, ha a férfiakra bízzuk

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Manapság már alig kell a férfiaknak udvarolni és ez tény. A lányok megteszik ezt helyettük. Jól van ez így? Hogyan tudnánk ezen változtatni és kicsit visszahozni a régmúlt időket, amikor még nem vegyültek a nemi szerepek és a nő Nő tudott maradni?

Egyre több férfi ismerősömtől hallom, hogy nincsenek már a klasszikus értelembe vett nők körülöttük, akiknek megérné udvarolni. Bízom benne, hogy azért ez mégsincs így, csak rossz trendeket követnek.

A fiatal lányok egymást gerjesztik azzal, hogy ki a lazább, ki az „ügyesebb”, kapósabb, kinek sikerül hamarabb felcsípni valakit, kinek lesz durvább sztorija egy este végére. A közösségi oldalak hemzsegnek a tinik szexin csücsörítős-pózolós képeitől. Nem tudom, miből fakad ez. Megfelelési kényszer? Szeretethiány? Egy biztos: egyikük szívében sem fog ez semmilyen űrt betölteni.

Egy lánynak nagyon könnyű elrúgnia a pöttyöst. A hírek gyorsan terjednek, és hipp-hopp beskatulyáztatja magát. Ha egy fiú értékálló kapcsolatra vágyik, biztosan nem egy rossz hírű ajtón fog kopogtatni. Sok lány azonnal lelohasztja a fiú érdeklődését, mivel egyből tálcán kínálja magát és már nem lehet komolyan venni.

A vadászösztönre többé nincs szükség, és az áhított nő se lesz már többé annyira érdekes. Könnyen jött, könnyen megy, ahogyan a Wellhello is énekli: „..én leszek a szárnyad, ha szállni kell, ki a szobából, mintha igaz se volnál bírom, ahogy hazamész, jól áll…

Valószínűleg egyetlen nő sem akarja, hogy így gondoljanak rá - ha mégis, én kérek elnézést!

De akkor mégis hogyan hívjuk fel az ellenkező nem figyelmét úgy, hogy lényegében semmit sem csinálunk? A következő tippek célra fognak vezetni és remélhetőleg a kiszemelted is észre fogja venni, hogy egy különleges gyöngyszemmel van dolga.

Ne te kezdeményezz!

Az a pasi, aki csak arra vár, hogy te hívd meg egy italra, te jelöld be a facebookon és te kezdeményezz találkát, nem akar igazán, és nem éri meg a fáradtságot. Egy kedves mosoly a távolból épp elég kell legyen, a többit bízd rá! Ha más nem, legalább kiderül, valóbban igazi férfival van-e dolgod.

Ne olyan gyorsan!

Nem kell egyből a telefonszámoddal és az összes elérhetőségeddel bombáznod. Ne mondj azonnal igent minden meghívására. Csigázd egy kicsit! A finom jelzésekből észre fogja venni, hogy te minőségi időt érdemelsz.

Ne ess túlzásba!

Azért nem kell a megközelíthetetlen jégkirálynőt se játszanod. Ha tetszik a srác, ne ijeszd el álközönnyel, fagyos tekintettel! Egy kedves, mosolygós arc pont elég a jelzések fogadására. Csak így indítható egy jó hangulatú, viszonylag fesztelen ismerkedés. 

Mit mutatsz magadból?

Ha eljön a nagy pillanat és randira kerül a sor, jól gondold meg, mit veszel fel. Sem túl kihívó, sem túl visszafogott ruha nem jó ilyenkor. Azok a nyerő első randi ruhák, amelyek csak sejtetik a domborulatokat, illeszkednek a személyiségedhez és a legfontosabb, hogy megfelelően kényelmesek ahhoz, hogy igazán elemedben tudd érezni magad bennük.

Lassíts!

Az ismerkedés, a kémia, a szerelem persze a megérzésekre és ösztönökre is épít, de ezeknek is kell tudni megálljt parancsolni. Egy szépen építkező kapcsolatban a férfi és a nő rendkívül izgalmasnak érzi az ismerkedést és a szexuális felfedezéseket. Egy túlságosan elsietett együttlét csírájában fojtja el az izgalmakat, így túl gyorsan vége lehet annak, ami még el sem kezdődött. A hódítás után sok férfi érzi úgy, hogy ki kell hátrálnia a románcból, egy kis várakozással azonban sokkal értékesebb lesz számára a Nő.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019