Melletted akarja leélni az életét? 5+1 jel, hogy tuti te vagy számára az egyetlen

Balatoni Dóra
Írta: ,
Melletted akarja leélni az életét? 5+1 jel, hogy tuti te vagy számára az egyetlen

Bizonytalan vagy a másik érzéseiben? Szeretnéd tudni, vajon hosszútávú lesz a kapcsolatotok? Sajnos ezt mi sem tudjuk előre megmondani, de most eláruljuk azokat a jeleket, amelyek arra utalhatnak, hogy te vagy a párod számára az egyetlen, az igazi. Figyeld meg, észreveszed-e ezeket!

Nem ért mindenben egyet veled

Tévhit, hogy a tökéletes párok mindig mindenben egyetértenek. Kezdetben ideálisnak tűnhet, ha ugyanolyan az érdeklődési körötök, hasonló zenét szerettek és még a politikai témákban is ugyanazon a véleményen vagytok, ennél mégis vannak fontosabb tényezők is, amelyek meghatározhatják a kapcsolatot.

Örülj neki, ha egy kicsit másabb személyiség, mint te. Ha mindenre csak bólogatna, lehet, hogy nem is lenne teljesen őszinte.

Hidd el, ő sem fogja bánni, ha különböztök, sőt figyeld meg, lehetséges, hogy különösen élvezi azt, amikor kifejtheti az ő álláspontját és esetleg meggyőzhet téged! Az ilyen beszélgetések erősíthetik a kapcsolatot.

Igazán önmagát adja

Ha azt érzed, a társaságodban 100 százalékig el tudja magát engedni és valóban önmagát adja, akkor jó úton jártok!

Természetesen barátokra mindenkinek szüksége van, így bátran engedd el esténként iszogatni a barátaival, ha azt látod, hogy veled is éppoly felszabadult tud lenni, mint velük, akkor jó esély van rá, hogy a kapcsolatotok is hamar komolyra fordul.

Jó jel továbbá az is, ha hasonló a hobbitok és szívesen elkísér bárhova anélkül, hogy elkezdene kifogásokat keresni.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!