5+1 jel, hogy te vagy számára az egyetlen és melletted akarja leélni az életét

Balatoni Dóra
Írta: ,
5+1 jel, hogy te vagy számára az egyetlen és melletted akarja leélni az életét

Bizonytalan vagy a másik érzéseiben? Szeretnéd tudni, vajon hosszútávú lesz a kapcsolatotok? Sajnos ezt mi sem tudjuk előre megmondani, de most eláruljuk azokat a jeleket, amelyek arra utalhatnak, hogy te vagy a párod számára az egyetlen, az igazi. Figyeld meg, észreveszed-e ezeket!

Igazán önmagát adja

Ha azt érzed, a társaságodban 100 százalékig el tudja magát engedni és valóban önmagát adja, akkor jó úton jártok!

Természetesen barátokra mindenkinek szüksége van, így bátran engedd el esténként iszogatni a barátaival, ha azt látod, hogy veled is éppoly felszabadult tud lenni, mint velük, akkor jó esély van rá, hogy a kapcsolatotok is hamar komolyra fordul.

Jó jel továbbá az is, ha hasonló a hobbitok és szívesen elkísér bárhova anélkül, hogy elkezdene kifogásokat keresni.

Nem bánkódik a szingli élete után

Ha úgy érzed, túl gyakran emlegeti a szingli barátait és arról áradozik, milyen jó nekik, hiszen számtalan olyan dolgot megtehetnek, amit egy párkapcsolatban élő nem, akkor valószínűleg nem jó irányba halad a kapcsolatotok.

Ha azonban azt látod, csak kineveti az ismerőseit, egyáltalán nem irigy rájuk, sőt épp ellenkezőleg: büszke arra, hogy neki van egy igazán belevaló barátnője, akkor nyert ügyed van!

Amiatt pedig ne aggódj, ha a barátaival is szervez közös programokat, az egészséges párkapcsolat fontos része, hogy mindkét félnek megvan a maga baráti társasága – ami idővel akár közössé is válhat.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)