Te hiszel a Nagy Ő létezésében a sok kicsi ő világában?

Bolla Gitta
Írta: ,

Fáradhatatlanul keresed az Igazit? Esetleg minden jelentkezőre azt hiszed, hogy benne megtaláltad? Örök kérdés, hogy vajon tényleg létezik-e a sors által nekünk szánt társ, vagy csak össze kell csiszolódni egy megfelelő férj-alapanyaggal? Most arra keressük a választ, létezik-e a Nagy Ő! Olvasóinkat kérdeztük meg a témáról, akik ki is fejtették a véleményüket. Ha neked is vannak izgalmas gondolataid, írd meg nekünk kommentben!

Betti, 30, feleség, anya és webdesigner

„A férjemet még a gimi alatt ismertem meg. Már akkor éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, és nemcsak a szerelmet, de egy igaz barátot is találtam benne.

Lehet, hogy idő közben elsétált mellettem néhány közepes és kicsi Ő, sőt, néhány potenciális nagy Ő-jelölt is, de arra már nem reagált a radarom!

A Nagy Ő-t mi tesszük igazán naggyá azzal, hogy tiszta szívvel képesek vagyunk őt szeretni, elfogadni, és kitartani mellette, ha pedig ugyanezt kapjuk tőle is, akkor jöhet az örökkön-örökké!”

Adri, 28, tanárnő

„Szerintem abban az értelemben van Nagy Ő, hogy minden ember életében egyszer eljön a legnagyobb szerelem, ami a leghevesebb érzelmeket hozza ki belőle.

Erre viszont nem lehet egy életet, családot alapítani, tervezni, mert a legnagyobb lebegés, rózsaszín köd után jön általában a legnagyobb mélypont.

Szóval, ami legjobban felemel, az tör össze a leginkább.

Van viszont egy másik Nagy Ő, akire építeni lehet, aki megadja azt az érzelmi biztonságot, amire szükségünk van, aki az igazi társunk, gyerekeink apja lesz. Ez a két nagy ő a legritkábban esik egybe az én véleményem szerint.”