Tavaszi szerelemre vársz? 5 dolog, amit meg kell tenned, hogy rád találjon

Zabolai Margit
Írta: ,

A tavasz a szerelem időszaka, ehhez nem is fér kérdés, de mi van akkor, ha te még csak keresed az igazot? Ha szeretnéd, hogy ebben az évszakban rád találjon, akkor nem árt elgondolkodni a következő változtatásokon az életedben – nem csak az igazi talál majd rád könnyebben, de általában is boldogabb lehetsz.

Megújulás

Ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani, tartja a mondás, de időről időre rád fér egy kis megújulás, és biztosan van olyasmi, amin úgy érzed, tudnál még javítani.

Ez a megújulás lehet valami külső dolog, egy új frizura, egy új stílus kipróbálása, de akár az étrended lecserélése, vagy egy új hobbi kipróbálása is.


Milyen frizura illik az életstílusodhoz? Most megtudhatod!


A megújulás, az új izgalom rengeteg pozitív energiát hoz az életedbe, és ez akkora boldogságfelhőt von köréd, amibe bárki szívesen belegabalyodna majd.

Maradj pozitív!

A tavaszi fáradtság sokakat megüt egy kicsit, de te figyelj a napsütésre, a nyíló virágokra, és a madarakra.

Az új évszakot kezdd pozitív gondolatokkal: minden nap, mielőtt kikelsz az ágyból, mosolyogj egyet, és keress valamit az aznapi programodban, amit már nagyon vársz.

Nem is gondolnád, hogy egy ilyen apró dolog mekkora különbséget jelenthet.

Ha pozitív vagy, azzal nyitottabb is leszel, több újdonságot engedsz be az életedbe, arról nem is beszélve, hogy aki csak találkozik veled, szívesebben tölti veled az idejét, hiszen mindenki szeret boldog emberek körül lenni.

 

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019