Tavaszi szerelemre vársz? 5 dolog, amit meg kell tenned, hogy rád találjon

Írta: ,

A tavasz a szerelem időszaka, ehhez nem is fér kérdés, de mi van akkor, ha te még csak keresed az igazot? Ha szeretnéd, hogy ebben az évszakban rád találjon, akkor nem árt elgondolkodni a következő változtatásokon az életedben – nem csak az igazi talál majd rád könnyebben, de általában is boldogabb lehetsz.

Megújulás

1/5 Megújulás

Ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani, tartja a mondás, de időről időre rád fér egy kis megújulás, és biztosan van olyasmi, amin úgy érzed, tudnál még javítani.

Ez a megújulás lehet valami külső dolog, egy új frizura, egy új stílus kipróbálása, de akár az étrended lecserélése, vagy egy új hobbi kipróbálása is.


Milyen frizura illik az életstílusodhoz? Most megtudhatod!


A megújulás, az új izgalom rengeteg pozitív energiát hoz az életedbe, és ez akkora boldogságfelhőt von köréd, amibe bárki szívesen belegabalyodna majd.

Maradj pozitív!

2/5 Maradj pozitív!

A tavaszi fáradtság sokakat megüt egy kicsit, de te figyelj a napsütésre, a nyíló virágokra, és a madarakra.

Az új évszakot kezdd pozitív gondolatokkal: minden nap, mielőtt kikelsz az ágyból, mosolyogj egyet, és keress valamit az aznapi programodban, amit már nagyon vársz.

Nem is gondolnád, hogy egy ilyen apró dolog mekkora különbséget jelenthet.

Ha pozitív vagy, azzal nyitottabb is leszel, több újdonságot engedsz be az életedbe, arról nem is beszélve, hogy aki csak találkozik veled, szívesebben tölti veled az idejét, hiszen mindenki szeret boldog emberek körül lenni.

 

Mozdulj ki!

3/5 Mozdulj ki!

Itt a tavasz, itt a jó idő, ne ülj egész nap a lakásban vagy a munkahelyeden.

Főként azért ne, mert ez nem egészséges, de gondolj arra is, hogy nem valószínű, hogy a nagy ő éppen a munkahelyed és lakásod közötti villamos vonalán talál majd rád.

Keress új hobbikat, ülj ki egy teraszra kávézni a barátnőiddel, vagy csak menj egy nagy sétára, akár egyedül is.

Minél többször mozdulsz ki, annál több emberrel találkozol, és ezek az élmények nem csak téged tesznek boldogabbá, energikusabbá, de annak az esélyét is megnövelik, hogy olyannal találkozz, akivel kölcsönösen élvezitek egymás társaságát.

Ne erőltesd!

4/5 Ne erőltesd!

Nyitottnak maradni a szerelemre, várni, esetleg egyenesen keresni az igazit az egy dolog, de megint más erőltetni a dolgot. Sajnos ez utóbbi többet árt, mint használ.

Nem csak a szerelmi életednek, neked saját magadnak is jót tesz, ha képes vagy egyedül is megtalálni a boldogságot, és egyedül is boldognak lenni.

A sikeres kapcsolat egyik titka, hogy nem a másiktól várod a boldogságod megteremtését, hiszen önagadban is képes vagy teljes életet élni, egyszerűen a szerelemtől csak még egy kicsit – vagy nagyon – boldogabb leszel.

Tudd, mit akarsz

5/5 Tudd, mit akarsz

A szerelmet nem elég csak várni, mert az olyan, mintha tűt keresnél a szénakazalban.

Természetesen nem javasoljuk, hogy első pillantásra ítéletet mondj valakiről, de mindenki dolgát megkönnyítheted, ha pontosan megfogalmazod magadnak, mi is az, amit szeretnél, mire vágysz, mit tartasz fontosnak, és ha úgy érzed, valakiben nincsenek meg ezek a tulajonságok, akkor nem vesztegetitek egymásra az időt.

Könnyű, tavaszi flört még lehet a dologból, és ha mindketten csak könnyed románcra vágytok, akkor nincs is ezzel semmi baj, de ha komolyabb kapcsolatot kerestek, akkor lehet, hogy lemaradsz álmaid lovagjáról, mert éppen egy hamvában holt kapcsolatot erőltetsz.