Tavaszi fellángolásra vágysz? 5 dolog, amit meg kell tenned, hogy rád találjon a szerelem

Zabolai Margit
Írta: ,

A tavasz a szerelem időszaka, ehhez nem is fér kérdés, de mi van akkor, ha te még csak keresed az igazot? Ha szeretnéd, hogy ebben az évszakban rád találjon, akkor nem árt elgondolkodni a következő változtatásokon az életedben – nem csak az igazi talál majd rád könnyebben, de általában is boldogabb lehetsz.

Ne erőltesd!

Nyitottnak maradni a szerelemre, várni, esetleg egyenesen keresni az igazit az egy dolog, de megint más erőltetni a dolgot. Sajnos ez utóbbi többet árt, mint használ.

Nem csak a szerelmi életednek, neked saját magadnak is jót tesz, ha képes vagy egyedül is megtalálni a boldogságot, és egyedül is boldognak lenni.

A sikeres kapcsolat egyik titka, hogy nem a másiktól várod a boldogságod megteremtését, hiszen önagadban is képes vagy teljes életet élni, egyszerűen a szerelemtől csak még egy kicsit – vagy nagyon – boldogabb leszel.

Mozdulj ki!

Itt a tavasz, itt a jó idő, ne ülj egész nap a lakásban vagy a munkahelyeden.

Főként azért ne, mert ez nem egészséges, de gondolj arra is, hogy nem valószínű, hogy a nagy ő éppen a munkahelyed és lakásod közötti villamos vonalán talál majd rád.

Keress új hobbikat, ülj ki egy teraszra kávézni a barátnőiddel, vagy csak menj egy nagy sétára, akár egyedül is.

Minél többször mozdulsz ki, annál több emberrel találkozol, és ezek az élmények nem csak téged tesznek boldogabbá, energikusabbá, de annak az esélyét is megnövelik, hogy olyannal találkozz, akivel kölcsönösen élvezitek egymás társaságát.