Nyakunkon a tavaszi fellángolás. Módszerek, amikkel legyőzheted, ha épp kapcsolatban vagy

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Tavasszal sok kapcsolat megy tönkre és talán még több születik. Persze utóbbiak nem mindig valódi szerelmek, sokszor csak egyszerű vágyak, amik azonban fenekestül fel tudják forgatni az addig szürke hétköznapokat.

Miért pont tavasszal?

A meleg hónapok kezdetén szinte kivétel nélkül mindenki kinyílik.

Lengébbek a ruhák, többet mutatunk meg az idáig gondosan elrejtett idomokból, és szerencsére feltűnnek a télen edzett, izmos férfitestek is. Nem beszélve a várva várt napsugarakról, amik nem csak a testet, hanem a szívet is gondosan átmelengetik…

Nem csoda tehát, ha tavasszal kellőképpen feldobódsz, és úgy érzed, szükséged van valami újdonságra, izgalmasra, olyasvalamire, ami által levezetheted a felgyülemlett feszültséget.

Ugyanakkor nem biztos, hogy jó ötlet ezeket az aktuálisan új érzéseket valaki más karjában feloldani, főleg nem akkor, ha néhány héttel ezelőttig még tökéletesen elégedett voltál a jelenlegi párkapcsolatoddal.

Vedd észre időben

Fontos, hogy ne érjen készületlenül a dolog, ha folyton tavasszal mennek tönkre a kapcsolataid (és születnek az újak), akkor tudatosan készülj a következő szezonra – feltéve persze, hogy jelenleg éppen boldog vagy.

Próbáld józan gondolatokkal kordában tartani magadat és mindenekelőtt mérlegelj, mi az igazán fontos számodra.

Ha egynéhány vérpezsdítő kaland, akkor hajrá, viszont tiszteld meg annyival a barátodat, hogy nem tekintesz rá egyfajta biztonsági tartalékként. 

Amennyiben sokkal fontosabbnak véled a nehezen megtalált harmóniát, a biztos kapcsolatot és a nyugalmat, akkor viszont érdemes bevetned néhány praktikát, amik által aránylag könnyen lecsillapíthatod magadat.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019