Tartsunk inkább szünetet! - Szakítás vagy újbóli egymásra találás?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Tartsunk inkább szünetet! - Szakítás vagy újbóli egymásra találás?
Talán neked is kicsúszott már ez a mondat a szádon a nagy veszekedés hevében. Na de mi van akkor, ha éppenséggel a te fejedhez vágják hozzá, hogy itt az ideje egy kis pihenőnek?
Egy kapcsolatban nincs szünet…
… állítják azok, akiknek még sosem volt igazán komoly nézeteltérésük a kapcsolatukban. Tény, hogy egymás nélkül egy problémát sem lehet megoldani, de az is igaz, hogy időnként sokkal fontosabb egymagunkban tisztázni, pontosan mit akarunk, merre tartunk, mennyire érezzük magunkénak az adott kapcsolatot.
Ezt nyugodtan és megfontoltan átgondolni – főleg akkor, ha már együtt élünk valakivel – igencsak nehéz.
Mit szeretnétek?
Nagyon fontos, hogy ha ilyesmire kerül sor a kapcsolatotokban, akkor a külön töltött idő jelentős részét azzal töltsétek, hogy átgondoljátok, mit szeretnétek a későbbiekben, hogyan képzelitek el a jövőtöket. 
Neked van nehezebb dolgod, ha téged ért derült égből villámcsapásként a szünet ténye, de minden bizonnyal úgy viselkedtél, hogy a párodnak nagyon is elege lett belőled. 
Ha biztosan tudod, hogy vele akarsz lenni, akkor azon törd a fejedet, mit ronthattál el, miben hibáztál te, és mikor tévedett ő, hogy aztán a nagy beszélgetés során majd mindent tisztázhassatok.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!