Társkeresés 40 feletti anyukaként – A valóságban és online sem egyszerű

Szőke Angéla
Írta: , Frissítve:

A legjobb barátnőm két éve vált el és egy évvel ezelőtt úgy gondolta, itt az ideje belevágni újra az ismerkedésbe. Kisfia már beilleszkedett az új életbe és megszokta, hogy hétvégenként apával van, így barátnőm elkezdhetett újra társaságba járni.

Mivel elég korán házasodott, nem volt tapasztalata az online társkereséssel, és el is zárkózott tőle. Ahogy ő mondta, az „organikus” ismerkedésben hisz. Először futott pár kört az ismeretségi köre frissen – vagy nem annyira frissen – elvált férfijaival, de vagy nem volt kölcsönös szimpátia, vagy úgy érezte, hogy ezek a férfiak inkább a bugyijába keresik az utat, mint a szívéhez. Egyikük meg is mondta neki kerek perec, hogy ő hosszú évekig volt hűséges férj és most inkább kalandozna egy kicsit ahelyett, hogy megint beleugrana valami komolyba.

Miután az ismeretségi kör által bemutatott udvarlókkal nemvolt szerencséje, elkezdett szórakozóhelyekre járni.

Ott először ledöbbentette, hogy mennyi fiatal srác kezdte el csapni neki a szelet – egy tízest egyébként simán letagadhatna –, de ez maximum szórakoztatta, mint lelkesítette, ugyanis továbbra is komoly kapcsolatot keresett, nem egyéjszakás kalandot.

Ezután jutott el oda, hogy telepítette az egyik népszerű, „húzogatós” társkeresőt. Ugyan felkészítettük a faragatlan és – finoman fogalmazva – egyből a lényegre térő üzenetekre, mégis meglepődött, mennyien írtak rá mindössze annyit, hogy „szex?”.

Több jópofa, intelligens férfival is eljutott a tartalmas csetelésig, de azok vagy eltűntek egy idő után, vagy ő rázta le őket, mert hetek után sem voltak hajlandóak elhívni randira.

Végül összejött az első találkozó, ami remekül sikerült és már-már belelkesedett tőle. Egészen addig, amíg a harmadik randi alkalmával az úriember meg nem jegyezte, mintegy teljesen mellékesen, hogy három gyereke van – ez még nem lett volna gond – és házas is. Itt a barátnőm kicsit elkeseredett, de annyi jóvágású, értelmes férfival levelezgetett akkoriban, hogy még reménykedett, csak lesz köztük normális is.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!