Társas magányban élsz? Ha ezek igazak rátok, ideje megmenteni a kapcsolatotokat!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokkal többen élnek társas magányban, mint ahányan tisztában vannak ezzel a bonyolult és nehéz helyzettel. A tény felismerésére azért akad néhány intő jel azon felül, hogy úgy érzed, „valami hiányzik”. Mi utalhat arra, hogy te is társas magányban élsz?

Egy kapcsolat – függetlenül attól, hogy baráti, vagy szerelmi – akkor lesz jó és tartalmas, ha különleges és mélyenszántó dolgokról is el tudtok egymással beszélgetni. Ha csak olyasmikről trécseltek, amik a mindennapokhoz alapvetően hozzátartoznak, és semmi érdekesség, fejlesztő gondolat nem kerül köztetek szóba, akkor sajnos jó eséllyel nem vagytok igazi lelki társak. Ilyen esetekben nehezen elvárható az is, hogy a komoly problémákat majd közös erővel győzitek le, hiszen, ha a hétköznapi beszélgetések sem mennek, akkor a mély eszmecsere sem fog működni.

Nem kell, hogy mindenben egyetértsetek, de azért nem árt, ha többségében egyezik a véleményetek. A társas magánynak mégis egyértelmű jele, ha nem igazán beszélgettek olyan témákról, amikkel alakíthatnátok, formálhatnátok egymás véleményét, világképét.

Igaz, hogy nem velük kell együtt élnetek, de rövid- és hosszútávon egyaránt fontos, hogy jól kijöjjetek a családtagokkal. A társas magány egyértelmű jele, ha nem is igazán juttok tovább a bemutatkozásnál.

Ez részben a miatt is lehet, hogy a szerelmed nem tervez igazán „hivatalos” és komoly kapcsolatot veled.

De, ha az ismerkedés meg is történik, sokat nyom a latban, hogyan alakul a későbbi viszonyotok, mert rengeteget számít, mennyire fogad el téged az ő családja, és fordítva. Bármilyen bonyodalom, nehéz helyzet adódik, ha szeretnek téged, akkor tenni fognak azért, hogy továbbra is családtag maradj. Azonban, ha ennek ellenkezője igaz rátok, akkor mindent meg fognak tenni azért, hogy minél előbb lapátra kerülj.

Intő jel, ha ez ellen a barátod semmit sem tesz!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019