Tanító, karmikus párkapcsolatok – Ti hova tartoztok?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Tanító, karmikus párkapcsolatok – Ti hova tartoztok?

Minden egyes kapcsolatból tanulhatsz, ez tény. Azonban, ha időben felismered, hova is sorolhatjátok magatokat, úgy a fejlődés már akkor kezdetét veheti, amikor még javában együtt vagytok. Sőt! A ráébredés azt is jelentheti, hogy egy életre megalapozzátok a kapcsolatotokat.

A valódi lelki társak Kép forrása: ruffledblog.com

Így jöttetek össze:

Egészen odáig nem hittél az első látásra szerelemben, amíg nem találkoztál vele. Azonnal tudtad, hogy a köztetek érezhető, különleges feszültség semmi mással nem fogható fel, de mégsem sikerült viharmentesre a kapcsolatotok (főleg a kezdetek kezdetén). A sok-sok érzelmet és gondolatot nehezen hoztátok egyensúlyba, talán egy-két év is kellett hozzá – de egyszerűen képtelenek voltak egymástól elszakadni.

Ez jellemző most rátok:

A kitartásnak meglett az eredménye, a sok-sok fájdalommal és sírással teli időszak után beköszöntött a teljes harmónia. Átértékeltétek a szerelmeteket, és már eszetekben sincs megbántani a másikat. Első helyre tettétek a kapcsolatotokat, jó eséllyel úgy érzitek, ti mindig is összetartoztatok. Valószínűleg igazatok van!

A duálpárok Kép forrása: bloglovin.com

Így jöttetek össze:

Az ezotéria szerint a duálpár tagjai valaha egy lélekként születtek, azonban elszakadtak egymástól – boldogságuk azonban csak akkor lehet teljes, ha ismét egymásra találnak. Ami a megismerkedéseteket illeti, idő kellett, hogy ráébredj: ő igazán hozzád való.

Könnyen lehet, hogy az első néhány hónapban kifejezetten idegesített, mígnem rájöttél, lényegében személyiségével görbe tükröt tart eléd.

Ez jellemző most rátok:

Mivel ennyire hasonlítotok, egyszerre áldásnak és átoknak érzitek megkérdőjelezhetetlen összetartozásotokat. Nem mondhatnánk viharoktól mentesnek a kapcsolatotokat, ugyanis szó szerint dúlnak benne az erős érzelmek. Talán többször összekaptok, mint kellene, de fel sem merül bennetek, hogy nem együtt fogtok megöregedni. Abban biztosak vagytok, hogy a szerelmetek erős és eltéphetetlen.  

 

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?