Mi nem szuperhősre vágyunk, csak egy férfira! Mitől lesz egy férfi igazi férfi?

Berényi Nóri
Írta: ,

Mi pontosan tudjuk erre a választ, igaz csajok? Vagy legalábbis mindenkinek van egy konkrét elképzelés a fejében és várja, hogy ezt valaki megtestesítse. Nem szuperhősökre vágyunk, csak egy olyan férfira, akire illenek az alábbi kritériumok.

Legyen magabiztos és határozott! Kép forrása: pinterest.com

De tényleg! Nem „anyámasszony katonája” típusokra vágyunk, hanem ízig-vérig igazi férfira.

Ez az jelenti, hogy rendelkezzen kellő határozottsággal és ne nekünk kelljen őt istápolgatni, vagy terelgetni az életben, ugyanis ez a típus könnyen a fejedre nőhet és még ahhoz is tanácsot kér, hogy reggel milyen zokniban induljon útnak.

Persze minden nő szeret diktálni és kell is, de egy olyan pasinak, akinek van önálló véleménye és nem a párjától várja élete megoldását. Szerintünk ez egyáltalán nem nagy kérés.

Hordozzon a tenyerén! Kép forrása: elisabethkate.com

Ez nyilván mindenkinek mást jelent, de az biztos, hogy van olyan dolog, amiben minden nő egyetért. Például néhanapján igenis szeretjük a meglepetéseket és romantikát, ezért gondoskodjon is róla a pasi.

Persze elcsépelt a csoki-virág kombó, de azért melyik női szív ne olvadna el, ha ez várná otthon, munka után? Ha pedig kreatív a pasid, akkor biztos kitalál valami személyre szólót, amivel tudja, hogy levesz a lábadról.

Azzal sem tud hibázni, ha olykor-olykor elvisz vacsizni, vagy legalább olyan programokra, ahol csak egymásra tudtok koncentrálni.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019