5 szokatlan jel az első randin, ami azt jelzi, szeretné folytatni

Balatoni Dóra
Írta: ,

Néha nagyon nehéz kiismerni a pasikat, ám vannak olyan jelek, amelyekből ki tudjuk következtetni, hogyan is éreznek valójában. Ha kíváncsi vagy rá, vajon a kiszemelted fel fog-e hívni, hogy szeretne-e második randit is, olvasd el cikkünket!

Ha szeretnéd tudni, vajon mit gondol rólad a pasi, akkor az első randi alkalmával figyeld meg a testbeszédét!

Ez a legkönnyebb módja annak, hogy valóban rájöjj, mi is járhat a fejében. Lehet, hogy szavakkal nem fejezi ki, de a testbeszéde mindent elárul.

Az egyik legfontosabb dolog a testtartása: ha azt látod, kihúzza magát, karjait nem kulcsolja össze, nyitott pozíciót vett fel, valamint beszélgetés közben egyre közelebb hajol hozzád, akkor nyert ügyed van.

Ez egyfajta belsőséges viszony kialakulására utal, azt jelenti, azonos hullámhosszon vagytok, szívesen beszélget veled, örömmel osztja meg veled a dolgait és igazán érdeklődik irántad.

Izgatott lesz, amikor kiderülnek a közös vonások Kép forrása: depositphotos.com

Bizonyára már veled is előfordult, hogy megismerkedtél valakivel és egészen véletlenül kiderült, hogy évekkel ezelőtt ugyanazon az eseményen jártatok, van egy közös ismerősötök és ugyanaz a kedvenc együttesetek.

Ezek az aprónak tűnő véletlenek általában tovább erősítik a kapcsolatot, hiszen egy csapásra megszaporodnak a közös témáitok.

Ha azt látod, hogy beszélgetés közben gyakran felcsillan a szeme és izgatottá válik, amikor kiderül, több közös vonásotok is van, akkor gyanítható, hogy szeretné, ha lenne következő randi.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019