5 számodra lényegtelennek tűnő szokás, ami miatt még szingli vagy

Kerekes Vivien
Írta: ,

Már régóta egyedülálló vagy, és fogalmad sincs, miért? Hiszen csinos vagy, okos, és vicces is; minden megvan benned, amit egy férfi kereshet. De akkor mi a gond? Előfordulhat, hogy észre sem veszed, de az alábbi apróságok jelen vannak az életedben, és ezek a rossz szokások megnehezítik egy kapcsolat kialakítását.

Ragaszkodsz a régi szerelmekhez Kép forrása: cuded.com

Néhányan megpróbálnak barátok maradni az exeikkel, míg mások inkább csak a távolból, titokban figyelik őket az interneten keresztül.

Akárhogy is, egyes kapcsolatok mindig többet fognak jelenteni számodra, és ezeket nem tudod csak úgy magad mögött hagyni.

Bizonyos szinten még ragaszkodsz hozzájuk és a vidám pillanatokhoz, amit csak megnehezít, ha folyton emlékeztetőkkel találod szemben magad.

Ez alatt a Facebookot értjük, vagy azokat a régi holmikat, amelyeket ajándékba kaptál tőle.

Tedd el szem elől a tárgyakat, és rejtsd le az exet a közösségi médián, mert sosem tudsz továbblépni, ha fél szemmel mindig hátrafelé tekintgetsz.

Van, aki a szőke pasikat kedveli, míg más kifejezetten a mackósabb testalkatúakat, de természetesen nem tudjuk irányítani, kihez vonzódunk.

Viszont akik már régóta szinglik, hajlamosak képzeletben felállítani szigorú elképzeléseket arról, milyen sráccal szeretnének megismerkedni.

Hiszen már annyira függetlenek, és megállják a helyüket egyedül, hogy nehezebben adják fel ezt az életmódot valakiért, aki nem "tökéletes" számukra.

Pedig sokszor épp emiatt nem tudnak megismerkedni másokkal, hiszen automatikusan elutasítják azt, aki nem felel meg az elvárásoknak.

Holott tudod, hogy működik ez a szerelemben: sokszor egy pozitív tulajdonság annyira megfoghat minket, hogy minden addigi elképzelésünket felülírhatja.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!