5 női szokás, amit a férfiak kiábrándítónak tartanak

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Ahogy a nők többségét idegesíti, ha a férfiak állandóan csak játszanak a gépükön, folyton disznóvicceket mesélnek, és legnagyobb problémájuk az, melyik kocsmában töltsék az estét, úgy a férfiakat is zavarják bizonyos szokások. Lássuk ezek közül a leggyakoribbakat!

Ha azt mondod: „semmi” Kép forrása: weddingchicks.com

Főleg, ha ezt a választ a „mi a baj?” kérdés előzi meg. Ha valamivel, akkor ezzel garantáltan az őrületbe kergeted a szerelmedet, és persze magadat is, így aztán főleg értelmetlen az egész hercehurca.

Amint az előbb írtuk, a férfiak általában csak egyszer kérdeznek, megadják a lehetőséget, hogy elmondd, mit szeretnél. Ha erre zsigerből rávágod, hogy „semmi”, akkor elkönyvelik, hogy bal lábbal keltél, hétvégén fog megjönni, vagy csak front van, és nem foglalkoznak tovább a dologgal.

Persze, ők is tudhatnák, hogy ilyenkor egy kis szeretgetésre, törődésre van szükséged, és némi nyaggatásra, de sokkal jobb, ha elébe mész a dolgoknak, és nyíltan elmondod – minél előbb – mi zavar.

A legtöbb férfi semmit sem mond az aktuális kapcsolatáról a barátainak – legalábbis nem akkor, amikor már elmélyültek az érzelmek, és komolyra fordult a dolog. Legfeljebb akkor hozzák fel a témát, ha probléma adódik, vagy mélypontra kerül a viszony, és ezt érthető módon szeretnék megosztani valakivel.

Ám még ekkor is vannak, akik inkább bezárkóznak, egyedül keresik a megoldást.

Ennek megfelelően az őrületbe kergetheted a szerelmedet, ha kibeszéled a kapcsolatotokat, mert ettől úgy fogja érezni, a köztetek levő intimitás nem egy szent és sérthetetlen csoda. Persze szó sincs arról, hogy most aztán némasági fogalmat kell tenned, de ne akárkivel, csakis a leginkább megbízható barátnőddel vesézd ki ezeket a témákat.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!