5 jel, hogy nem mered beismerni: szíved mélyén szakítani szeretnél

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor egy páros régóta együtt van, olyannyira hozzászoknak egymás jelenlétéhez, hogy el sem tudják képzelni a szakítást. Ez mind szép és jó, de csak addig, míg tényleg szeretik is egymást! Nagyon sokan ugyanis képesek kitartani egy rossz kapcsolat mellett, csak azért, mert már régóta együtt vannak. Sokan pedig még saját maguknak sem merik beismerni, hogy titokban már inkább egyedüllétre és új szerelemre vágynak. Ha az alábbi leírásban magadra ismersz, érdemes végre őszintén átgondolnod, mit akarsz: ugyanis talán még te sem mered kimondani, de boldogtalan vagy, és a szíved mélyén szeretnél kilépni a kapcsolatodból.

Tegyük fel, hogy a pasid napközben váratlanul felhív telefonon. Milyen érzést vált ki belőled, ha meglátod a nevét a kijelzőn?

Ha kicsit sem örülsz annak, hogy hallhatod a hangját, sőt, konkrétan fel is húzod magad valami apróság miatt („hiszen tudja, hogy dolgozom!”), nagyon úgy fest, hogy részedről már elmúltak a gyengéd érzelmek.

Az semmiképpen sem jelent jót, ha ő az egyetlen ember az életedben, akivel nem tudsz türelmes és kedves lenni!

Mindegy, hogy a kocsiban utaztok, vagy az ebédlőasztalnál leültök vacsorázni, ha egyáltalán nincs miről beszélnetek, az mindig rosszat jelent.

Hiába töltöttetek kevés időt együtt az utóbbi időben, még így sincs túl sok minden, amit szeretnél megosztani a pároddal?

Akkor ideje, hogy eldöntsd, miért vagytok együtt. Tényleg szeretitek egymást, vagy csak azért alkottok még mindig egy párt, mert ez a megszokott életetek, amit már ismertek?

Nem szabad az ismeretlentől való félelem miatt egy boldogtalan kapcsolatban rekedni, hiszen ez a másik féllel szemben sem egyenes megoldás.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!