5 szituáció, amikor nem lenne szabad szerelembe esned

Kovács Andrea
Írta: ,
5 szituáció, amikor nem lenne szabad szerelembe esned

Az ember az érzelmeinek nehezen parancsol, de van olyan, amikor jobb az eszedre hallgatni. Az alábbi helyzetekben, ha teheted, ne hagyd, hogy elragadjanak az érzelmeid, bármennyire is tavasz van meg virágillat. Később hálás leszel még magadnak.

Ha más is van a képben Kép forrása: playbuzz.com

Ha egyikőtök – vagy mindkettőtök – éppen kapcsolatban van valaki mással, szintén komoly felelősséget jelent engedni az egymás iránti vonzalomnak.

Igen, van olyan, hogy két ember egymásra talál, és az érzéseik mindennél erősebbnek bizonyulnak. Ilyenkor a helyes megoldás az, ha megbeszélitek a dolgot, és a jelenlegi partnereitekkel is egyenesek, őszinték lesztek.

Azt azonban tudnod kell, hogy egyik kapcsolatból a másikba ugrani mindig kockázatos dolog, és a helyzet kezelése nagyfokú empátiát, türelmet és magas érzelmi intelligenciát követel meg mindkét fél részéről.

Ha rosszak az előjelek Kép forrása: tumblr, kikisloan

Nem a csillagok állására vagy egy utcán átfutó fekete macskára gondolunk, hanem arra, ha a kiszemelted bizonyos helyzetekben agresszívvá, dominánssá, elnyomóvá, erőszakossá válik.

Ilyen esetben a legjobb, ha úgy vágod be magad után az ajtót, hogy csak az utánad maradó porfelhőt lássa, de ha mégsem akarsz rögtön lemondani a dologról, akkor is mindenképpen maradj nagyon higgadt, és az eszedre, ne a szívedre hallgass.

Ha megbizonyosodsz róla, hogy ezek a jelek nem egy bántalmazó kapcsolatot vetítenek előre – de hidd el nekünk, hogy azt teszik –, akkor minden rendjén van, de ne hagyd, hogy az érzelmeid elnyomják a vészjeleket, amiket a józan eszed küld.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!