Szexi angol sráctól tanulhatsz meg pasizni a Youtube-on

Nagy Niki
Írta: ,

Matthew Hussey nem egy mindennapi szerelmi tanácsadó: először is pasiból van, mégis nőknek ad tanácsot, ezzel pedig egy kicsit betekintést enged egy olyan világba, amit mi nagyon ritkán értünk meg: a férfi agyába. Másrészt a hozzá hasonló tanácsadókkal és life coach-okkal ellentétben elcsépelt tanácsok helyett inkább konkrét helyzetekre fókuszál. Harmadrészt pedig kifejezetten jó ránézni, ami nem hátrány, ha videókból szeretne megélni az ember.

Úgy tűnik, pedig mégsem szexista

Matthew Hussey Youtube-csatornájához először úgy álltam hozzá, hogy majd jól lehúzom az egészet, mert egy modern, önálló, független erős nőnek igazából nincs szüksége egy férfira, aki megmondja neki, hogyan pasizzon be. Bár ezt a véleményemet még mindig erősen tartom, Hussey videói (az első benyomással ellentétben) egyáltalán nem ássák alá az imént említett hozzáállást, sőt, inkább arra biztatnak, hogy igenis hozzuk elő magunkból azt a dögös, szexi nőt, aki mindenkiben ott lakik.

Az angol származású, 29 éves srác egész szép karriert futott már be szerelmi tanácsadóként: az amerikai Cosmopolitanben saját rovata van, a Today Show-ban is rendszeresen osztogatja a randizási tippeket, és a New York Times bestseller listáján is szereplő randikönyvet is kiadott már. Youtube-csatornáján majdnem félmillió követője van, minden egyes videóját legalább ennyien nézik, és világszerte turnézni jár, hogy tanácsokat adhasson a férfiagy működésével kapcsolatban – erre pedig, lássuk be, minden modern, önálló, független és erős nőnek szüksége van.

Megérteni a férfiagyat?

Amikor először rákattintottam Hussey csatornájára a Youtube-on, rögtön visszatetszést váltott ki belőlem – ez a srác meg akarja mondani, mit kell tennem azért, hogy megszerezzek egy pasit? Irányítani akar, hogy hova nézzek, mit mondjak, mit csináljak az első együtt töltött éjszaka után? Nem vagyunk már túl ezen a 21. században? Hussey egyik videójának egyenesen az a címe, hogy „Lelohasztja a pasit, ahogy beszélsz?” – igazi ropogós, szépen becsomagolt szexizmus, nem? 

Aztán vettem egy nagy levegőt, és mégis belenéztem egy-két videóba, jobb meggyőződésem ellenére – és nagyon meglepődtem.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019