Szeretők vallanak házas férfiakkal való viszonyaikról: „a tiltott gyümölcs a legédesebb”

Dienes Petra
Írta: , Frissítve:

Ha egy házasság félresiklik, annak sok oka lehet, de talán a legismertebb mind közül: a szerető. Azonban tényleg az ő hibája mindez? Cikkünkben olyan nők véleményét kérdeztük meg a dologról, akik már voltak a harmadik fél szerepében. Őszinte vallomások következnek, a másik oldalról.

Dóra, 36 éves Kép forrása: thefashionisto.com

Több éve vagyok együtt egy nős férfival, akivel korábban párkapcsolatban éltem.

Ő gyereket akart, én nem. Külön mentünk, neki családja lett, én pedig élveztem tovább a szabadságomat. Pár év múlva újra összejöttünk, és szeretőkként folytattuk tovább a viszonyunkat.

Neki megvan, amit mindig is akart: a család. Nekem az, amit mindig is akartam: a szabadságom. Ez így mindkettőnknek tökéletes.

Járunk moziba, szinházba, kirándulni, hosszú hétvégézni. Mindketten csak a jót kapjuk egymásból. Nekem ennyi elég.”

Szofi, 25 éves Kép forrása: stylemepretty.com

„Számomra nem minden fekete-fehér az életben, így a szeretői viszony sem. Könnyű úgy nyilatkozni, hogy még nem voltam a megcsalt feleség szerepében, de azt tudom, hogy vannak emberek, akiket egymásnak teremtett a sors, és ezt egy házasság sem tudja megakadályozni.

Van úgy, hogy rossz az időzítés és pont akkor találkozik a két fél, amikor az egyikük már kimondta a boldogító igent valaki másnak. De mindenki a boldogságot keresi az életben, és ez sokszor a házasság alatt talál rá bizonyos emberekre.

Tudom, mert velünk is így történt.”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019