Szeretők vallanak viszonyaikról: „a tiltott gyümölcs a legédesebb”

Kovács Andrea
Írta: ,
Szeretők vallanak viszonyaikról: „a tiltott gyümölcs a legédesebb”

Ha egy házasság félresiklik, annak sok oka lehet, de talán a legismertebb mind közül: a szerető. Azonban tényleg az ő hibája mindez? Cikkünkben olyan nők véleményét kérdeztük meg a dologról, akik már voltak a harmadik fél szerepében. Őszinte vallomások következnek, a másik oldalról.

Anna, 30 éves Kép forrása: jana-kramer.blogspot.hu

„Én most is szerető vagyok. Tudom, hogy jelen pillanatban csak második lehetek, hisz nem valószínű, hogy elhagyja valaha is a feleségét miattam, de ez nem érdekel. Az én szerepem sokkal kifizetődőbb. Én vagyok az, akinek elmondja a problémáit, én vagyok a megértő nő az életében. Figyelek rá ahelyett, hogy összevesznék vele, mert a zokniját nem tette a szennyesbe. Kielégítem a vágyait, hiszen soha nem tagadom meg a szexet.

Ha hozzám jön, tudja, hogy nyugalom, odaadás, finom parfüm és selyem fehérnemű várja. Én vagyok az a nő, aki megtesíti mindazt, amire szüksége van érzelmileg és testileg is. Nem vagyok a gyerekei anyja, de belém szerelmes. Durva? Lehet. De a feleségek mindig elfelejtik, hogyan maradjanak igazi, kívánatos nők a házasságban hosszú távon. Szerintem ez nem az én hibám.”

Dóra, 36 éves Kép forrása: thefashionisto.com

Több éve vagyok együtt egy nős férfival, akivel korábban párkapcsolatban éltem.

Ő gyereket akart, én nem.

Külön mentünk, neki családja lett, én pedig élveztem tovább a szabadságomat. Pár év múlva újra összejöttünk, és szeretőkként folytattuk tovább a viszonyunkat.

Neki megvan, amit mindig is akart: a család. Nekem az, amit mindig is akartam: a szabadságom. Ez így mindkettőnknek tökéletes.

Járunk moziba, szinházba, kirándulni, hosszú hétvégézni. Mindketten csak a jót kapjuk egymásból. Nekem ennyi elég.”

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!