Szeretők vallanak nős férfiakkal való viszonyaikról: „a tiltott gyümölcs a legédesebb”

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Szeretők vallanak nős férfiakkal való viszonyaikról: „a tiltott gyümölcs a legédesebb”

Ha egy házasság félresiklik, annak sok oka lehet, de talán a legismertebb mind közül: a szerető. Azonban tényleg az ő hibája mindez? Cikkünkben olyan nők véleményét kérdeztük meg a dologról, akik már voltak a harmadik fél szerepében. Őszinte vallomások következnek, a másik oldalról.

Szofi, 25 éves Kép forrása: stylemepretty.com

„Számomra nem minden fekete-fehér az életben, így a szeretői viszony sem. Könnyű úgy nyilatkozni, hogy még nem voltam a megcsalt feleség szerepében, de azt tudom, hogy vannak emberek, akiket egymásnak teremtett a sors, és ezt egy házasság sem tudja megakadályozni.

Van úgy, hogy rossz az időzítés és pont akkor találkozik a két fél, amikor az egyikük már kimondta a boldogító igent valaki másnak. De mindenki a boldogságot keresi az életben, és ez sokszor a házasság alatt talál rá bizonyos emberekre.

Tudom, mert velünk is így történt.”

Noémi, 26 éves Kép forrása: whowhatwear.co.uk

„Én egy nálam csupán egy évvel idősebb fiúba botlottam bele, akinek már volt egy két éve tartó párkapcsolata. Mivel már régóta tetszettünk egymásnak – és mint tudjuk, a tiltott gyümölcs a legédesebb –, mindketten tudtuk, hogy egyszer úgyis lesz köztünk valami.

Ez be is következett. Úgy tudom, hogy a párkapcsolatában már régóta boldogtalan volt, és kettőnk közül mindig ő volt a kezdeményező fél. Mindez az én hibám lenne? Vagy a nőé, aki már a felesége? Aki úgy próbálta megmenteni a kapcsolatukat, hogy párja akarata ellenére terhes lett és esküvőt szervezett?

Belekényszeríteni egy férfit egy olyan kapcsolatba, amit már nem akar, szerintem a legnagyobb hiba, amit egy nő elkövethet. Hiszen ő ma már egy jó apa, mégsem jó férj. Már külön is költöztek, és ő továbbra is vadászik... Igaz, most már nem rám.”

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató