Folyton érintkezni akar vagy eltol magától? A szeretet kifejezésének legfurább módjai

Írta: ,

Ahány ember, annyi szokás. A szeretetünket sem egyformán mutatjuk ki. Sokszor, aki iránt gyűlöletet érzel, az hirtelen átfordul szeretetre és rájössz, hogy mindig is az volt. A szeretet a legszenvedélyesebb érzés, ami képes bármit kihozni az emberekből, így nem meglepő, ha te sem a szokásos módon fejezed ki valaki iránt.

Ha valaki bunkó… Kép forrása: instagram.com

Már egészen kiskorunktól tudjuk, hogy azoknak a fiúknak tetszünk a legjobban, akik eltaszítanak maguktól és folyamatosan gúnyos, sőt egyenesen bunkó megjegyzésekkel illetnek.

A legtöbben ezt kinövik felnőttkorukra, de akadnak olyanok is, akik még harminc évesen is így szeretnék tudatni a nőkkel, hogy bizony kedvelik, vagy esetleg szeretik őket.

Ez általában egy védekezési mód, viszont akár kapcsolatokba is kerülhet ez a kifejezési mód.

Ha valaki kiabál… Kép forrása: frenchbydesignblog.com

Sokszor azokkal szemben engedjük meg a legtöbbet, akiket nagyon szeretünk. Kiabálunk velük, ajtót csapkodunk és tányérokat törünk.

Ha ismerős a helyzet, akkor tudod, hogy ezt csak olyan emberrel szemben tudod megcsinálni, akiről tudod, hogy nem fut el és ott fog várni akkor is, mikor lehiggadtál és bocsánatot kérsz tőle.

Jellemző ez a viselkedés a heves szerelmesekre, akik annyira intenzíven élik meg a boldogságot és a problémákat is, hogy egyik pillanatban még egymást ölelgetik, a másikban viszont már a kiabálásuktól hangos az egész lakás.