5 dolog, amiért azt mondja szeret, pedig nem is érzi ezt

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amiért azt mondja szeret, pedig nem is érzi ezt

Kép forrása: unsplash

Mindössze egyetlen szó, mégis hatalmas hatással van az egész világodra és párkapcsolatodra. Épp ezért az első szeretlek kimondása nagyon fontos dolog, mégis, egyes embereknek mit sem számít, és kényük-kedvük szerint dobálóznak vele. Ha voltál már ilyen helyzetben, benned is felmerülhetett a kérdés: mégis miért mondják ki, ha nem gondolják komolyan?

Sajnos túl gyakran fordul elő, hogy az egyik fél őszinte reményekkel kezd el ismerkedni valakivel, míg a másik szimplán csak szórakozni szeretne.

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tart téged szépnek és jófejnek!

De nagy az esélye annak, hogy csak a hálószobádba akar bejutni, és emiatt még arra is képes, hogy valótlanul szerelmet valljon neked.

Rengetegen hitetik el másokkal, hogy őszinték az érzéseik, majd egy együtt töltött éjszaka után teljesen felszívódnak a föld felszínéről.

Előfordul, hogy egyes férfiak azért mondják ki a bűvös szót, mert egyszerűen nem jut eszükbe semmi más.

Például tegyük fel, hogy a kapcsolatotok kezdetén kialakul közöttetek egy fűtött vita, te pedig úgy érzed, nagyon megbántott téged a pasid.

Ilyenkor megesik, hogy a srác azért mondja azt, hogy szeret, mert egyszerűen semmilyen más megoldás nem jut az eszébe; csak szimplán bedobja ezt a szót, és reméli, hogy megoldja a problémát.

Még akkor is, ha ezt nem gondolja komolyan.